hirdetés

Bitang jó áron, ajándékkal az iScooter i10 Pro roller

Az iScooter i10 Pro egy nagyon mai, nagy teljesítményű, pénztárcabarát elektromos roller

hír
Bitang jó áron, ajándékkal az iScooter i10 Pro roller 1

Forrás: Geekbuying

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-02

Suhanj át a dugókon pillanatok alatt – akár 45 km/h sebességgel – ezzel a 800 wattos városi cirkálóval! A 15 Ah-s aksival egy laza, 60 km-es út is simán beleférhet, így nincs számára megközelíthetetlen munkahely vagy iskola. Mennyivel felemelőbb érzés lesz elérni a kívánt célt töredék idő alatt az órákig tartó, lépésekbe haladás és tömegközlekedés helyett. Ráadásul a Geekbuying most soha nem látott alacsony áron, 165 200 forintért kínálja az iScooter i10 Pro modellt, így nem érdemes egy percig sem tétovázni a vásárláson.

A biztonságot szem előtt tartva a gyártó ellátta ezt a kis járgányt EBAS elektromos fékrendszerrel, amely a fékkar behúzása nélkül, pusztán a gázt elengedve automatikusan lassít, illetve tárcsafékeket is kapott. A jármű elején és hátulján elhelyezett LED lámpák, valamint az indexjelzők pedig gondoskodnak a maximális láthatóságról. A magyar utakat senkinek nem kell bemutatnom, de még ez a kínai roller sem fog meglepődni a rossz állapot láttán, felkészülten érkezik kettős lengéscsillapítóval és 10 hüvelykes pneumatikus kerekekkel a zötykölődés nélküli utazás ígéretével. A nedves, esős idő sem jelent számára gondot, hiszen megfelel az IP54 vízállósági szabványnak. A tömege 24,5 kg, maximális terhelhetősége pedig 120 kg.

A Geekbuyingon most ajándékba kapsz hozzá egy táskát is, amivel a töltője és egyéb apróságok mindig nálad lehetnek, mindezért csak 165 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell fizetned az NNNISCI10ES  kuponkód használatával. A szállítás ingyenes és gyors lesz.

hirdetés