hirdetés

BioloMix TB23M konyhai robotgép 25 000 Ft-nál kevesebbért

Sokoldalú segítőtárs a konyhában

hír
BioloMix TB23M konyhai robotgép 25 000 Ft-nál kevesebbért 1

Forrás: Geekbuying

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-14

A BioloMix TB23M 3 az 1-ben multifunkciós konyhai robotgép ideális választás mindazok számára, akik egy kompakt és hatékony készüléket keresnek a konyhába. Ez a 700 W teljesítményű, hordozható eszköz nemcsak egy egyszerű turmixgép, hanem egy igazi mindentudó: húsdaráló, kávé- és fűszerdaráló is egyben. Most az ára is igen kedvező, mindössze 23 900 Ft-ot kérnek ezért a sokoldalú konyhai gépért.

Smoothie készítője BPA-mentes, élelmiszeripari minőségű műanyagból készült, így biztonságos az élelmiszerek elkészítésekor. A készülék összeszerelése és használata rendkívül egyszerű, csak kövesd a mellékelt útmutatót, és néhány perc alatt készen áll a használatra. A tisztítás sem okoz gondot, hiszen a turmixpalack, az aprítótál, a darálócsésze és az összes többi rész könnyen eltávolítható és tisztítható.

Ez a multifunkciós élelmiszer-feldolgozó és turmixgép nemcsak időt takarít meg, hanem segít abban is, hogy egészségesebb ételeket készítsünk. Akár turmixokat, shake-eket, gourmet gabonákat, kávét, bébiételeket, vagy friss gyümölcs- és zöldségleveket szeretnél készíteni, a BioloMix TB23M minden feladatot könnyedén elvégez.

A 600 ml-es BPA-mentes palack tökéletes társ a mindennapokban. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően könnyen hordozható, a szilikon tömítőgyűrű pedig biztosítja, hogy tartalma ne folyjon szét a táskádban. Nagyon jól jön, ha például biciklizés, kempingezés vagy futás közben szeretnél frissítő italokat vinni magaddal.

A 8WFNN9TK  kuponkód felhasználásával most 23 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatod meg ezt a szuper multifunkciós konyhai gépet, ami szerintem egy igazán remek ajánlat egy ilyen ügyes kis készülékért. Európai raktárból érkezik hozzád, ingyenes szállítással.

hirdetés