hirdetés

Best of Aliexpress #3

Mobil és bicikli kiegészítők minden mennyiségben

hír
Best of Aliexpress #3 1
hajas
írta: hajas
2020-01-31

Általában ha az ember kinéz valamilyen terméket a boltokban, akkor elgondolkodik rajta, hogy vajon hol lehet a legolcsóbb. Előbb-utóbb pedig eljut a külföldi webshopokra, melyek közül talán a legnépszerűbb és legolcsóbb az Aliexpress, ahol szinte bármit meg lehet találni. Új sorozatunkban olyan válogatásokat készítünk nektek, melyben a webáruház legnépszerűbb, illetve leghasznosabb cuccait tudjátok bezsebelni. Ebben a részben mobil és bicikli kiegészítőket találtok.

Voltop autós mobiltartó – 1500 Ft

A töltő mellé érdemes egy telefontartót is beszereznetek. A Voltop autós mobiltartó egyáltalán nem drága, praktikus kialakítása miatt pedig akár egy kézzel is bele tudjátok tenni a készüléketeket.

Szelfi fény – 3000 Ft

Ha nincs pénzetek profi stúdióra, akkor egy ilyen szelfi fény jó társ lehet a mindennapjaitokban. Jár hozzá egy állvány, ami megkönnyíti a szelfizést, ráadásul kedvetek szerint állítható a fényereje és a színhőmérséklete, így biztosan jól fog sikerülni a kép.

Apexel halszem lencsekészlet állvánnyal – 3000 Ft

Utolsóként pedig az Apexel halszem lencsekészlet hoztam el nektek. Fel tudjátok vele tuningolni a telefonotok kameráját, így még profibb képeket tudtok készíteni. Jár hozzá egy állvány is, így akár time-lapse videót is tudtok vele rögzíteni.

Biciklis cuccok

Biciklis frontlámpa – 4500 forint

Sokan járnak ilyenkor is biciklivel dolgozni, bevásárolni. Bringázni nagyon jó, egyrészt a városi dugókat elkerüljük, valamint testmozgást is végzünk. A jó láthatóság viszont elengedhetetlen. Ezzel a biciklilámpával azonban biztos jól fogtok látszódni, a 4000 mAh-s akkumulátorát USB-ről tudjátok tölteni, így nem kell elemet cserélgetni benne havonta. Beépített fényérzékelő is van benne, ami sötétedéskor automatikusan bekapcsolja a világítást.

Biciklis hátsólámpa – 3900 forint

A hátsó fény is pont olyan fontos, mint az első. Ez a kütyü szintén USB-ről tölthető, ráadásul a talajra egy mintát vetít, ami egyrészt jól néz ki, másrészt jobban láthatók vagytok.

Biciklis visszapillantó tükör – 4400 forint

Nem kell hangsúlyozni, hogy mennyire hasznos lehet egy ilyen visszapillantó tükör. Sokkal kevésbé balesetveszélyes a erre rápillantani, mint hátrafordulni.

Bicikli pumpa – 2100 forint

Utolsó termék, amit hoztam nektek az egy bicikli pumpa. Kompakt mérete miatt könnyű tárolni, akár magatokkal is tudjátok vinni egy hosszabb túrára is. Kialakítása roppant praktikus, lábbal tudjátok pumpálni a biciklit, nem kell hajolgatni érte.

Ha még több aliexpresses cuccra vagytok kíváncsiak, akkor nyomjatok rá az oldal tetején az Aliexpress címkére, vagy pedig keressétek korábbi Best of Aliexpress cikkeinket.

hirdetés