hirdetés

Baseus Bowie D05: 70 óra zene 10 000 Ft alatt

A Baseus Bowie D05 fejhallgató az össszecsukható, könnyed, mégis erős aksis útitárs

hír
Baseus Bowie D05: 70 óra zene 10 000 Ft alatt 1

Forrás: Aliexpress, BASEUS Co.,Ltd. Store

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-08-05

A Baseus termékekről évek óta, nagy elégedettséggel írunk, nincs ez másként a Baseus Bowie D05 fejhallgató esetén sem. Kiváló ár-érték aránnyal, 70 órás üzemidővel, térhangzással és kiemelten kényelmes viselhetőséggel büszkélkedhet. Vezetékkel és anélkül is használható, kinek épp mi a szimpatikus. Az Aliexpress Choice Day alkalmával coinokkal, mindösszesen csak 9990 forintot kérnek érte és választható fekete, szürke, fehér és pink színben is. Ez az összeg a hazai áraknál jóval olcsóbb, így nem érdemes kihagyni.

A 600 mAh-s akkumulátor üzemideje 70 óra, de 2 óra alatt újratölthető a Type-C kábel segítségével. A Baseus applikációt mindenképpen érdemes letölteni, hisz azon keresztül testre szabható az EQ, a spacial effects és a low- latency mód, de a segítségével meg is keresheted az elveszett eszközt.

A hazai webshopokban 14 000 forint alatt nem nagyon lehet beszerezni, de Aliexpressről most némi coinnal 9990 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megkaparinthatod. Neked fekete, szürke, fehér vagy pink színben lesz?

hirdetés