hirdetés

Baseus 5 az 1-ben hordozható légpumpa 13 000 Ft alatt

A szabadtéri kalandok elengedhetetlen kelléke

hír
Baseus 5 az 1-ben hordozható légpumpa 13 000 Ft alatt 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-07

A Baseus 5 az 1-ben hordozható légpumpa az a sokoldalú eszköz, ami a kempingezésedet és egyéb szabadtéri tevékenységeidet egyszerűbbé és kényelmesebbé teheti. A modern élet gyors ütemében nemcsak a praktikus funkciókra van szükség, hanem egy olyan készülékre is, amely valóban megkönnyíti a mindennapokat. Ez az eszköz számos hasznos funkcióval rendelkezik, amiket egy átlagos szabadtéri felszerelés nem kínál. Kuponunkkal pedig az ára is még barátibb.

A pumpa nemcsak felfújásra, hanem leeresztésre is alkalmas, a különböző fúvókák pedig lehetővé teszik a széleskörű felhasználást, legyen szó akár légmatracokról, akár egyéb felfújható eszközökről. 2000 mAh-s akkumulátorának köszönhetően a készülék vezeték nélkül használható, így szabadon mozoghatsz és nem kell aggódnod az áramforrás miatt. A gyártó állítása szerint egy töltéssel több matracot is fel lehet vele fújni. Ráadásul a készülék lámpaként is működik, ami a sátorban kellemes, diszkrét fényt biztosít.

Kompakt mérete (58x58x88 mm és mindössze 130 gramm) és a hordozhatósága mellett az egyszerű kezelhetőség is a pumpa nagy előnye. A könnyen cserélhető fúvókák és az USB-C töltő egyszerűvé teszi az eszköz karbantartását és használatát. Ez az eszköz igazi „minden egyben” megoldás a szabadtéri tevékenységekhez, különösen kempingezésnél. Az ára is kedvező, mindössze 12 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ha a BGc8287e  kuponkódot használod, és a szállítás is ingyenes. Ez egy olyan beruházás, amely hosszú távon megéri, hiszen a készülék nemcsak egy funkciót lát el, hanem többet is, amivel leegyszerűsítheted a szabadtéri kalandjaidat.

hirdetés