hirdetés

AZDOME PG19X autós kamera 4K felbontással, egész jó áron

4K felbontású kettős kamera, 12 colos érintőképernyő, Wi-Fi, GPS, G-szenzor és Loop

hír
AZDOME PG19X autós kamera 4K felbontással, egész jó áron 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-07

Az AZDOME PG19X egy tükörnek álcázott menetrögzítő kamera, amely elképesztő 4K felbontású felvételeket készít. Az eszköz két kamerával rendelkezik, mindkettő 150 fokos látószöget biztosít. A parkoló figyelő módja és az éjjellátó képességé mellett loop módban rögzíti a felvételeket, így biztos sosem telik be a tárhelyed. Ha ez nem lenne elég, a kütyü érintőképernyős kezelőfelülettel rendelkezik és összepárosítható a telefonoddal WiFi segítségével. Most még egy 64 GB-os memóriakártyát is kapsz a kamerád mellé.

Az alapértelmezett Loop módjának köszönhetően a felvett anyag megszakítás nélkül tárolódik a memóriakártyán, tárhely betelés esetén automatikusan felülírva a régebbi fájlokat. Sok egyéb menetrögzítő kamerához képest nagy előnye a parkolási üzemmódja, mely a kamera aksijának és a mozgásérzékelőjének hála, akkor is készíti a felvételeket, amikor az autódat a parkolóban pihenteted. Megspórolsz magadnak egy pár nyomozós Facebook posztot, hogy vajon kié volt az a piros járgány, aki meghúzta a kocsid oldalát és még cetlit sem hagyott.

Minden felelősségteljes autótulajdonosnak ajánljuk ezt a nagy felbontású, könnyen kezelhető, nem kispályás, jó minőségű menetrögzítő kamerát. A BG1b1298  kuponkóddal, most kedvező áron, 40 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelheted meg szállítási költségek nélkül a Banggoodról.

 

hirdetés