hirdetés

Az Ultenic MC1 robotporszívó nem kispályás takarítógép

3 hónapon keresztül kiporszívózza és felmossa a lakást önállóan

hír
Az Ultenic MC1 robotporszívó nem kispályás takarítógép 1

Forrás: Ranvee

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-12

Kevés ilyen erős és extrán felszerelt prémium robotporszívó van a piacon, mint az Ultenic MC1. Persze ennek meg is kérik az árát, de van, amiért megéri mélyebben a zsebedbe nyúlni. Az 5000 Pa szívóerő már önmagában is elég meggyőző, de ezenfelül az akadályokat is hibátlanul kikerüli a fejlett LiDAR navigáció segítségével. Ha csillogó padlóra vágysz, akkor pedig használhatod a felmosó funkcióját. A legszerethetőbb tulajdonsága, hogy 3 hónapig önállóan üzemel, kiüríti a portartályt és kitisztítja a felmosót. Ez a tudás szerintünk bőven megér 197 000 forintot.

A 3 literes portartály pedig akár 3 havi koszt is képes eltárolni. A felmosót megtisztítja és forró levegővel megszárítja, így nem fog kellemetlen szag sem zavarni. Ha a gép töltöttsége 15 százalék alá csökken, visszatért az állomásra, feltölti magát, majd onnan folytatja a takarítást, ahol abbahagyta. A LiDAR navigáció segítségével elkerüli az akadályokat, akár sötétben is gyorsan és pontosan összeállítja a lakás térképét és több szintet könnyedén lekezel. 4 darab leesésgátló szenzor dolgozik benne, így nem kell aggódnod a lépcsők miatt, de az 1,8 centis küszöbökön is átküzdi magát.

Erőteljes akkumulátora 5200 mAh kapacitású, ami hosszú üzemidőt biztosít, így akár nagyobb otthonokban is képes egy szuszra végezni. Ki tudsz jelölni olyan területeket, ahova nem szeretnéd, hogy menjen a porszívó és külön olyanokat is, ahol nincs szükséged arra, hogy felmosson, hanem csak szárazon takarítson. A robot töltési ideje 5 óra, ami után újra munkába állhat. A készülék 14,4 kg és robusztus méreteivel masszív és tartós, miközben a 1150 W-os teljesítmény garantálja a hatékony működést.

Az Ultenic MC1 robotporszívó a Ranvee PZQAHFC6Q6F4  kuponjával 197 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető meg. Ez nem kevés pénz, de ez a kütyü szinte minden feladatot tökéletesen levesz a válladról. Európai raktárból, költségmentesen érkezik.

hirdetés