hirdetés

Az Ultenic D10 robotporszívó felmosásra is bevethető

Jó alapgép lézeres navigációval és 4000 Pa szívóerővel

hír
Az Ultenic D10 robotporszívó felmosásra is bevethető 1

Forrás: Ranvee

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-15

Az Ultenic D10 robotporszívó nemcsak a porszívózást, hanem a felmosást is magában foglalja, így igazi kettő az egyben megoldást kínál és két nyűgnek számító feladatot is levesz a válladról. A 4000 Pa szívóerő már önmagában is elég meggyőző, de ezenfelül a többszintes lakásokkal is megbirkózik az LDS navigáció segítségével. Ha csillogó padlóra vágysz, akkor pedig használhatod a felmosó funkcióját. A legszerethetőbb tulajdonsága, hogy 120 percig gond nélkül üzemel, így a nagyobb lakások sem okoznak kihívást. Ez a tudás szerintünk bőven megér 65 300 forintot.

Ezáltal nemcsak a kemény padlón, hanem a szőnyegeken is hatékonyan tisztít, gond nélkül kezeli a különböző padlófelületeket, legyen az akár fa, csempe vagy textil. Az Ultenic D10 nemcsak porszívózik, hanem fel is mos, ez a 2 az 1-ben kialakítás lehetővé teszi, hogy a padló egyetlen takarítással tiszta és csillogó legyen. A víz mennyiségét és a szívóerőt az Ultenic alkalmazáson keresztül egyszerűen szabályozhatod, így mindig a megfelelő beállítással dolgozik a robot.

Az alkalmazás segítségével no-go zónákat is létrehozhatsz, hogy a porszívó elkerüljön bizonyos helyeket, például ahol a kábelek vagy törékeny tárgyak vannak. Az akadálykerülési technológia révén minimálisra csökkenti az ütközéseket és a tárgyak felborítását. Ráadásul a HEPA-szűrőrendszer biztosítja, hogy a levegő tiszta maradjon, csapdába ejtve a finom port és az allergéneket. Ez különösen fontos lehet azoknak, akik allergiában szenvednek, hiszen a porszívó nem engedi vissza a levegőbe a por részecskéket. Az Ultenic D10 többféleképpen vezérelhető: Siri, Alexa, Google Assistant, valamint az Ultenic saját alkalmazása segítségével. Akár hangparancsokkal is elindíthatod vagy leállíthatod a takarítást, vagy a telefonodon keresztül követheted a porszívó útvonalát és beállításait. Ezekkel a megoldásokkal könnyedén beállíthatod az automatikus tisztítási ütemezéseket is. Akár 120 perces üzemidővel rendelkezik egyetlen feltöltéssel, ami elegendő ahhoz, hogy egy nagyobb lakást vagy házat is alaposan kitakarítson anélkül, hogy közben újra kellene tölteni. A porszívó átmérője 32 cm, magassága 9,7 cm, így még az alacsonyabb bútorok alatt is elfér.

Mindezt a csupán 65 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os árért, ha megadod az YNZQDZFV2P00  kuponkódot, amely rendkívül kedvező ajánlat egy ilyen fejlett eszközért a Ranveetől. Az Ultenic D10 egy kiváló választás mindenki számára, aki időt és energiát szeretne megtakarítani a takarítás során és nem akar vagyonokat költeni rá.

hirdetés