hirdetés

Az Ugreen Uno 6 portos hubja még rád is tud mosolyogni

Kacsints össze a dokkolóddal, miután eltűnt a kábelrengeteg az asztalodról!

hír
Az Ugreen Uno 6 portos hubja még rád is tud mosolyogni 1

Forrás: Aliexpress, Ugreen Official Store

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-08-09

A legtöbb laptop nem a sok csatlakozási lehetőségéről híres, örülhetünk, ha egy egeret meg egy monitort rá tudunk dugni egyszerre, de ekkor már pendrive-ról ne is álmodjunk. Erre az örökös problémára kínál kiváló ár-érték arányú megoldást az Ugreen Type-C-s hubja. Az Ugreen Uno 6 portot kínál, a legaranyosabb tulajdonsága pedig egy kis képernyő, amin dinamikus arckifejezéseket fog mutatni, amikor különböző eszközökhöz csatlakozik és különböző állapotokban van. 7400 forintért tied lehet a robot barát.

A hubod kapott egy nagyon kifejező LCD kijelzőt is. Különböző arckifejezéseket fog mutatni a csatlakoztatott eszköztől és az állapottól függően.

Ahogy a legtöbb minőségi dokkoló, ez az eszköz is támogatja a rövidzárlat, a túlfeszültség és a túlmelegedés elleni védelmet, illetve „plug and play”, tehát elég rácsatlakoztatni a gépre, és már használhatjuk is, nem kell hozzá semmiféle segédszoftver, a legtöbb operációs rendszerrel és eszközzel kompatibilis.

Elolvasni sem volt egyszerű, mennyi mindenre használható ez a jópofa, 6 az 1-ben kütyü, pont emiatt vagyunk benne biztosak, hogy te is meg fogod vele találni a számításaid. Az Aliexpressről, az UGUNO84  kuponunkkal és némi Alis coinnal 7400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudod megvenni, többletköltségek nélkül.

hirdetés