hirdetés

Az iMars X23 autós fedélzeti kamera most csak 16 500 Ft

Intelligens funkciók – megbízhatóság bármilyen helyzetben

hír
Az iMars X23 autós fedélzeti kamera most csak 16 500 Ft 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-25

Az iMars X23 remek választás minden autós számára, aki szeretné könnyedén dokumentálni útjait és megóvni magát az esetleges vitás helyzetektől – mindezt egyszerűen, kiváló képminőségben és megbízható technológiával. Könnyen használható, széles látószögű objektívjének köszönhetően bárki számára megbízható és hasznos útitárs az utazások során. Kuponunk segítségével pedig most még az árából is lefaraghatsz: 16 500 forintért lehet a tiéd!

Videoformátuma a TS Stream technológiát alkalmazza, amely újítás a hagyományos autós kamerákhoz képest: automatikusan menti a videókat, így áramkimaradás esetén sem sérül a felvétel. Ez különösen hasznos lehet, hiszen nem kell aggódnod a felvételi adatvesztés miatt. A kamera egyaránt alkalmas 128 GB-os TF memóriakártyával történő használatra, így hosszabb felvételeket is tárolhatsz, és a 30 FPS-es képsebesség garantálja, hogy minden mozdulat simán és folyamatosan jelenjen meg.

Az iMars X23 fedélzeti kamera ideális választás, ha jó ár-érték arányú autós kamerát keresel, amely megbízhatóan nyújt részletes és éles képeket minden útközbeni eseményről. A kamera jelenleg 16 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron érhető el a BG25e19d  kuponkód alkalmazásával, és ingyenes szállítással rendelhető Kínából. (A kupon csak a kínai raktárból történő rendelésekre ad kedvezményt.) Ez az ár szinte verhetetlen, különösen, ha figyelembe vesszük a kamera képességeit, amelyekkel akár drágább modellekkel is felveszi a versenyt.

hirdetés