hirdetés

Az igazán megbízható forrás a kávéimádóknak: hibrew.hu

Gyors, profi, 100%-ban magyar cég, garanciális kávéfőzőkkel, kiegészítőkkel és szervizháttérrel

hír
Az igazán megbízható forrás a kávéimádóknak: hibrew.hu 1

Forrás: hibrew.hu

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-11

A 2021-ben alakult, 100%-ban magyar tulajdonú hibrew.hu a népszerű HiBREW cég hivatalos viszonteladója és szervize. Keresve sem találnánk megbízhatóbb boltot a kávé szerelmeseinek. A gyors kiszolgálást megspékelik garanciával és hibaelhárítással. A kávéfőzőkön túl olasz kávét és olyan tartozékokat is vásárolhatsz tőlük, amiket máshonnan nem lehetne beszerezni. A termékeket a saját raktárukban tartják, így a legtöbb esetben már másnapra megkaphatod a rendelt árut. A gyártói kapcsolatnak hála szinte nincs számukra megugorhatatlan kérés. Fordulj hozzájuk bizalommal!

Mivel saját raktárkészletük van, így a megrendelésed a legtöbb esetben már másnapra nálad lehet, valamint a termék kérhető csomagautomatába vagy csomagpontra is, így nem kell egész nap otthon várni a futárt, ráadásul 60 000 Ft felett a szállítás ingyenes. A hibrew.hu-n a termékek részletes leírását, képeket és videókat is találhatsz szép számmal.

A webáruházban jelentős kedvezménnyel értékesítenek csomagolássérült, kibontott, újszerű és használt gépeket is, természetesen mindegyik ellenőrzött és használatra kész. Emellett vásárolhatók olyan HiBREW kiegészítők és alkatrészek, amelyek máshol nehezen vagy egyáltalán nem beszerezhetők. Ráadásul papír alapú, magyar nyelvű használati utasítás van mellékelve minden náluk vásárolt kávégéphez. Non plus ultra, hogy shopjukban egy ideje megtalálható már igazi olasz, a Carbonelli családtól importált kávé is a kapszulásoktól kezdve, az őrölten át egészen a szemes verzióig. Mondhatjuk, hogy itt mindent megtalálsz egy helyen, amire csak szükséged lehet a felejthetetlen kávézási élményhez. Több mint 200 ember már pozitívan értékelte a céget, ez a szám is önmagáért beszél.

A HiBREW H1B kapszulás kávéfőzővel akár teát is főzhetsz

Ez egy 6 az 1-ben gép, amibe rakhatsz Dolce Gusto, Nespresso és KCUP kapszulát, E.S.E. podot (kávépárna), őrölt kávét, de még teafüvet is. 7 különböző módon állítható a főzési mennyiség és a hőmérséklet, forró vizes főzésnél 90 és 95 fok között adhatod meg ezt az értéket, de hideg vizet is át tud nyomni a kapszulákon. Nyomáskiegyenlítő szeleppel és előfőzési funkcióval is felvértezték a még könnyebb használat és a még aromákkal telibb kávé miatt. A számos extra ellenére az ára kedvező tudott maradni. A hibrew.hu-n fekete és bézs színben is beszerezheted, 5000 Ft kedvezménnyel, már 49 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-tól, ha használod az egyedi, RKH1B5K  kuponkódot.

Kupon érvényességi ideje: 2024.10.11. – 2024.11.10.

hirdetés