hirdetés

Az ESCAM QF500 biztonsági kamera sokkal olcsóbb kintről

3 kamerás, 10-szeres optikai zoomos és LED világítású

hír
Az ESCAM QF500 biztonsági kamera sokkal olcsóbb kintről 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-26

Sokan keresik a jó minőségű képet készítő kültéri kamerákat, mert ezekkel teljesen biztonságban érezhetjük magunkat és értékelhető, nem hangyafociszerű felvételeket szolgáltatnak. Az ESCAM QF500 is ilyen, ez a modell három kamerát, köztük 10x nagyításra képes optikai zoomot, éjjellátó funkciót és LED világítást is hoz a forgatható egységében. Itthon jóval drágábban találtuk csak meg, mint a Banggood 11 900 forintos ára. Tud biztonságban a kertedet vagy a teljes házat az illetéktelen betolakodóktól szemben!

Az Escam QF500 motorikusan forgatható, így horizontálisan 355, míg vertikálisan 90 fokos szögben állíthatod. Mikrofonnal is felszerelték, hogy hallhassuk a külső hangokat, de hangszóróval is ellátták, hogy a telefonos alkalmazás használatával beszélhess rajta keresztül. A vezeték nélküli kapcsolatot 2.4 GHz-es WiFi-vel oldja meg a tárolást pedig a felhőn való választáson kívül maximálisan 128 GB-os TF kártyával abszolválja. Applikáció is jár mellé, így nyomon követheted real time is a kint zajló eseményeket rajta keresztül és értesítéseket is beállíthatsz, hogy figyelmeztessen a telefonod esemény esetén.

A jó minőségű felvételeket készítő kamerák sosem igazán olcsók, de az Escam QF500 egy jó ár-érték arányú kütyü. Banggoodról lehet rendelni és a BGROTQF500  kuponkóddal csak 11 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül A szállításért nem kell fizetni egy vasat sem, az áfa pedig szokás szerint már benne van az árban.

hirdetés