hirdetés

Az erős, 800 W-os AOKDA AO-A1 roller baráti áron vihető

150 000 Ft alatt a tiéd lehet a széles lábtartós, 10 colos gumis, dupla lengéscsillapítós cirkáló

hír
Az erős, 800 W-os AOKDA AO-A1 roller baráti áron vihető 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-04

Még nem írtunk AOKDA rollerről nektek, de valószínű hiba volt, hisz mind az ára, mind a specifikációja erős érdeklődésre ad okot. Az ergonomikus kinézet erős belsőt takar. Az AOKDA AO-A1 800 wattos motorral, 10 colos abroncsokkal, első-hátsó lengéscsillapítókkal és extra széles lábtartóval simán megmássza akár a 30 fokos emelkedőket is, sőt kihajthatod belőle a 45 km/h-t és pillanatok alatt megtehetsz vele akár 25 km-nyi távolságot is. Mindenkinek, aki erős, kényelmes és mégis megfizethető elektromos járművet keres, tökéletes választás lesz. A Banggood most 149 700 forintért kínálja.

A rövid féktávot a kettős, mechanikus tárcsafék segíti elő. 3 sebesség mód közül választhatsz: 25 km/h, 35 km/h vagy a maximális 45 km/h. A szokásos kormányon található színes kijelző sem maradhatott ki, ezen keresztül követheted nyomon a menetadatokat, az akkumulátor töltöttségi szintjét és a választott sebesség módot.

Kapd kezedbe a kulcsokat, vedd fel a bukósisakodat és már indulhat is a gurulás! A Banggood oldalán a BGa3b382  kuponkóddal 149 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvásárolhatod, gyors és ingyenes szállítás mellett.

Ráadásul a Banggood a 18. szülinapját ünnepli, így különösen érdemes odafigyelni a kedvezményekre, mert akár kuponok nélkül is szuper ajánlatokat és nagyon alacsony árakat csíphetsz el.

hirdetés