hirdetés

Az eddigi legalacsonyabb áron a BlitzWolf BW-WA6 hangszóró

80 wattos bulihangszóró

hír
Az eddigi legalacsonyabb áron a BlitzWolf BW-WA6 hangszóró 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-09-09

A BlitzWolf BW-WA6 egy igazán látványos hangszóró, amely tele van LED világítással. Ez azonban nem jelenti azt, hogy csak a külsőségekre épít – a teljesítménye is meggyőző, és többféle hangsugárzó található benne. Ráadásul karaoke funkcióval is rendelkezik, ami még szórakoztatóbbá teszi a használatát. A Banggood 18. születésnapja alkalmából pedig most az eddigi legalacsonyabb áron érhető el.

6000 mAh kapacitású akkupakkal gazdálkodik a kütyü, az üzemideje hangerőtől függően legfeljebb 6 óra. Bluetooth 5.0-s, de nemcsak vezeték nélkül lehet használni, hanem jack kábellel is, illetve van SD kártya bemenete. Ez már egy letűnt kor vívmánya, de aki nem használja, azt sem zavarja, tehát nem baj, hogy van. Egy hagyományos USB port pedig azért került rá, hogy power bankként is működjön, de elvileg bemenetként szintén funkcionál.

A hangszórót kétféle kiszerelésben árulják, mikrofon nélkül most a BGAnniv80 kuponkóddal mindössze 17 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető, ingyenes szállítással, EU raktárból. Ugyanakkor ha valaki karaokézni is szeretne, ő mindenképp válassza a mikrofonos kiadást, de a fenti kuponkóddal az is csak 20 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, jutányos áron.

hirdetés