hirdetés

Az Anker Soundcore VR P10 gamer fülhallgató a jövőbe repít

Csatlakoztathatod a Meta Quest 2, Steam Deck, PS4, PS5, PC vagy Switch konzolodhoz is

hír
Az Anker Soundcore VR P10 gamer fülhallgató a jövőbe repít 1

Forrás: us.soundcore.com

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-08-13

Sokszor írtunk már az Anker Soundcore minőségi termékeiről, de talán most kapott el minket leggyorsabban az a bizonyos „váó” élmény. A VR P10 a jövőbe mutató dizájnjával és felszereltségével rúgta be az ajtót. A füles a Meta Quest 2 VR gamereknek lett dedikálva az extrán alacsony, 30 ms alatti késleltetési ideje miatt, azonban csatlakoztathatod Steam Deck, PS4, PS5, PC vagy Switch konzolodhoz is. Mi bátran ajánljuk mindenkinek, akik egy igazán menő, kiemelten jól szóló, TWS fülhallgatót keresnek.

A gyors hangátvitelhez LightningSync️ technológiát, azaz 2,4 GHz-es, nagy sebességű, vezeték nélküli kapcsolatot, egyedi chipkészletet és kiváló LC3 kodeket használ. A dübörgő, magas minőségű hangzást pedig a 11 mm-es meghajtók és a BassUp technológia biztosítja. Az üzemideje is kiváló, 6 óra vagy töltőtokkal együtt 24 óra, de 10 perc töltés után újra nyerhetsz 1,5 óra használatot. Type-C kábelét, bármely konzolod USB-C dugaljához kötve a fülesed töltődni fog, akár játék közben is, így a játéknak sohasem kell véget érnie egy esetleges lemerülés miatt. Az IPX4 vízállóságot is megkapta, így egy izzasztóbb küzdelem során sem kell aggódnod kütyüdért, meg fog birkózni minden verítékkel. 4 mikrofon is található az eszközben zajcsökkentéssel a tiszta beszédhangokért telefonálás, meetingek és játék közben is.

Rendeld meg a jövő fülesét a 8VU73GZ0BQ kuponkóddal 26 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért a Geekbuyinról, minimális 350 forintos szállítási költséggel.

hirdetés