hirdetés

Az Anker Soundcore Sport X10 fülhallgató társ az edzéshez

Motiváló hangzás és maximális kényelem

hír
Az Anker Soundcore Sport X10 fülhallgató társ az edzéshez 1

Forrás: Geekbuying

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-13

Edzés alatt zenét hallgatnál, de a fülesed nem marad a helyén és csak a gond van vele? Az Anker Soundcore Sport X10 fülhallgató minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amit egy aktív életet élő ember kívánhat. A 210 fokban forgatható fülkampók biztosítják, hogy a fülhallgató stabilan a helyén maradjon még a legintenzívebb edzések közben is. Az ergonomikus kialakítás és a könnyű anyagok kombinációja biztosítja, hogy hosszú távon is kényelmes maradjon a használata, legyen szó bármilyen sportról.

Az Anker exkluzív SweatGuard technológiája pedig megvédi a fülhallgatót az izzadság korrozív hatásaitól, így hosszú élettartamot biztosít. Ez különösen fontos, ha gyakran edzel kemény körülmények között, hiszen a fülhallgatóid így mindig megállják a helyüket.

Akár 8 órányi folyamatos zenelejátszást biztosít egyetlen feltöltéssel, míg a töltőtok további 32 órányi extra energiát kínál. Ez azt jelenti, hogy akár egy teljes hétvégén keresztül is használhatod anélkül, hogy töltőt kéne keresned. Ha sietned kell, egy gyors, 10 perces töltés akár 2 órányi zenehallgatást is lehetővé tesz, így soha nem kell lemondanod a zenéről. Ez a funkció különösen praktikus, ha egy spontán edzésre készülsz, és kevés időd van feltölteni a fülhallgatóidat.

A Bluetooth 5.2 technológia garantálja, hogy a Sport X10 mindig megbízható kapcsolatot tart fenn az eszközeiddel, bármilyen edzést is végezz. Nem kell aggódnod a megszakadó zene miatt, hiszen a kapcsolat stabil és zökkenőmentes marad. A fülhallgató kompakt (tartója 5x5x5 cm) és könnyű, így kényelmesen viselhető hosszabb ideig is, míg a vékony töltőtok könnyedén elfér a zsebedben vagy az edzőtáskádban. Ez különösen hasznos, ha sokat utazol, vagy szeretnéd a fülhallgatóidat mindig magadnál tartani.

Most mindössze 22 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiéd ez a szuper kis fülhallgató, ha használod a 8VU71POYBV  kuponkódot. Ez az ár kiemelkedően jó ajánlat, hiszen hazai webshopokban 32 000 Ft-tól kezdődik az ára.  Ha egy igazán korrekt, edzéshez tervezett fülhallgatóra van szükséged, ne hagyd ki ezt az ajánlatot.

hirdetés