hirdetés

Az Anbernic legújabb retro kézikonzolja stílusos lett

Rengeteg mindent tud emulálni

hír
Az Anbernic legújabb retro kézikonzolja stílusos lett 1

Forrás: Geekbuying

Atika
írta: Atika
2024-07-18

Az Anbernic csak úgy ontja magából a retro kézikonzolokat, több olyannal is rukkoltak már elő, ami korábbi Nintendo gépekre hasonlítanak, a mostani azonban inkább egy PSP-re hajaz, egy kis vizuális tuninggal. Az RG40XX H névvel fémjelzett gépnél ki is emeli a gyártó, hogy a Sony első kézikonzoljára kiadott játékok emulálására hozták létre elsősorban ezt a modellt, de emellett rengeteg egyéb retro konzol címmel is megbirkózik. Az összesen több, mint 30 emulátorral felszerelt eszközt az NNNABNC40XH56  kuponkóddal már 32 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhetitek, többféle színben és tárhely opcióval.

A 3200 mAh-s aksija 6 óra üzemidőt biztosít, ezt követően Type-C porton keresztül tölthetitek újra. Ezen felül kapott egy HDMI csatlakozót, hogy tévére köthessétek és egy 3,5 mm-es jacket is. Vezeték nélküli kapcsolatból 5 GHz-es WiFi és Bluetooth 4.2-t kaptok, előbbivel helyi hálózatra kapcsolódva használhatjátok a Moonlight appot, hogy a saját számítógépetekről streameljetek játékot, utóbbival kontrollert tudtok csatlakoztatni a konzolhoz.

A kézikonzolon az analóg karok körül RGB fényt is láthattok, ami 6 különböző módon képes világítani, de ki is kapcsolhatjátok, de ami nem RGB-s, az tudjuk, hogy nem lehet gamer. Az Anbernic RG40XX H 64+256 GB-os modellje az NNNABNC40XH56  kuponnal 32 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolható meg, kínai raktárból, de extra költségektől mentesen.

hirdetés