hirdetés

Az akkumulátoros BlitzWolf projektor szuper útitársad lesz

Nyárra kötelező darab

hír
Az akkumulátoros BlitzWolf projektor szuper útitársad lesz 1

Forrás: Banggood

Raven96
írta: Raven96
2024-07-29

A BlitzWolf egy újabb projektorral rukkolt elő, ami nem akármilyen modell lett, hiszen egy akkumulátoros verzióról van szó. Ebből még viszonylag kevés található a piacon és most egy kedvező árcímkéjűvel bővült a szegmens, méghozzá a BW-VT3-mal. A 8000 mAh kapacitású akkumulátorával akár egy hosszabb, 2-3 órás filmet is megnézhetsz zavartalanul, így ahhoz szuper választás, hogy a nyaralásra magaddal vidd és a BlitzWolf Nyári Fesztiválunknak köszönhetően most kupont is szereztünk hozzá.

A vetítőgép legnagyobb érdekessége a 8000 mAh kapacitású akkumulátora, amivel a 2-3 órás üzemidő simán összehozható, így egy hosszabb film kényelmesen belefér az idődbe. Töltésre a Type-C portján keresztül lesz lehetőséged.

A BlitzWolf BW-VT3 egy érdekes kütyü lett, ami igazán kompakt, a specifikációit tekintve pedig remek projektornak tűnik, így hamarosan teszt formájában is olvashatsz róla. A Banggood oldaláról most 101 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudod megrendelni az egyedi, RendKinai794  kuponkódunkkal, amit a BlitzWolf Nyári Fesztiválunk alkalmával szereztünk partnerünktől. A termék ingyenes szállítással érkezik.

hirdetés