hirdetés

Az ABIR X8 robotporszívó 32 000 Ft-tal olcsóbb mint itthon

Lidar szenzoros, WiFi-s, UV lámpás, automatizálható és felmosni is tud

hír
Az ABIR X8 robotporszívó 32 000 Ft-tal olcsóbb mint itthon 1

Forrás: Aliexpress, ABIR Official Store

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-12

Egy meglepően fejlett, erős és felmosni is tudó robotporszívóba futottunk bele az Aliexpressen. Míg itthon az ABIR X8 modellt közel 120 000 forintos áron találtuk meg, addig kint már 85 000 forintért megvásárolhatod. Kihagyhatatlan ajánlat a javából! Dobd el magad a kanapén és indítsd útjára a megbízható takarítószemélyzetedet! Az ABIR X8 6500 Pa szívóerővel felszippant mindent, UV fényével pedig elpusztítja a baktériumokat is.

Népszerű funkciója lesz még az automatikus elindíthatósága is, ami annyit tesz, hogy az alkalmazáson keresztül megadhatod, hogy mikor szeretnéd, hogy a kis robot munkába álljon, így mindennap csillogó-villogó lakásba térhetsz haza, a robotporszívó önállóan teszi majd a dolgát. Ellátták egy 600 ml-es porgyűjtő edénnyel és egy 360 ml-es víztartállyal. A szívóteljesítménye 3 fokozatban állítható az alacsonytól, a közepesen át egészen a magas szintig, ugyanígy háromféleképpen állítható a felmosáshoz szükséges víz mennyisége is. Meglepően alacsony, 50 dB zajszinttel operál, így egy laza délutáni szundit is nyomhatsz mellette nyugodtan.

Rengeteg kiegészítőt fogsz kapni hozzá: karbantartáshoz használható takarítókefét, 2 db felmosólapot, 4 db oldalsó kefét, 2 db HEPA szűrőt és természetesen a dokkolóállomást és a távirányítót.

Az Aliexpress oldalán az EU24020  és a RendeljFS30  kuponkódok egyidejű használata esetén 85 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).ért rendelheted meg, ami egy Lidar szenzoros, nagy szívóerejű robotporszívó esetében elég jó árnak számít.

Ráadásul épp zajlik az Aliexpress Fall Savings, így érdemes körbenézned az eseményük oldalán a további ütős akciókért!

hirdetés