hirdetés

AWEI AT6 fejhallgató kuponunkkal csak 5700 Ft-ért

Kiváló hangzás és kényelmes viselet

hír
AWEI AT6 fejhallgató kuponunkkal csak 5700 Ft-ért 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-25

Az AWEI AT6 egy sokoldalú, vezeték nélküli fejhallgató, amely minden zenekedvelő számára ideális választás lehet. Könnyű tömegével és kényelmes, stabil illeszkedésével biztosítja, hogy a lehető legkényelmesebb legyen. Az AWEI márka már régóta híres minőségi audiotermékeiről, és az AT6 is ezt a hagyományt folytatja: a zenehallgatás élménye még sosem volt ennyire részletgazdag és tiszta, amely minden egyes frekvenciát élvezhetővé tesz.

Az AWEI AT6 sportfejhallgatóval akár 25 órán át élvezheted a zenét egyetlen töltéssel, köszönhetően a 300 mAh kapacitású akkumulátornak. Ez különösen hosszú üzemidőt biztosít, ami nagyszerű választássá teszi a hosszabb utakhoz, edzésekhez vagy akár a mindennapos használathoz is. Emellett mindössze 1,5 óra alatt teljesen feltölthető, így gyorsan készen áll az újabb használatra. A fejhallgató továbbá támogatja a TF kártyákat is, így akár saját zenei gyűjteményedet is hallgathatod internetkapcsolat nélkül.

Kialakítása kényelmes, könnyű és tartós, így nem fárasztja el a füled még hosszú használat során sem. A beépített mikrofon segítségével hívásokat is kezdeményezhetsz vagy fogadhatsz, így nem kell levenned a fejhallgatót, ha egy gyors telefonbeszélgetést kell lebonyolítanod. Az AT6 könnyen kezelhető és egy tökéletes választás, ha a kényelmet és a praktikusságot keresed. Most mindössze 5700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető meg, ha használod a BGREUPAAT6  kuponkódot. A termék ráadásul ingyenes szállítással érkezik, így további költségekkel sem kell számolnod. Kényelmes viseletével és hosszú üzemidejével az AT6 kiváló választás azok számára, akik egy megfizethető, mégis szuper minőségű vezeték nélküli fejhallgatóra vágynak.

hirdetés