hirdetés

Augusztus 15-én indul a Sulifeszt a RendeljKínaiton

Egy csomó termék sulikezdős akcióban, egyedi ajánlatokkal, csak a RendeljKínait olvasói számára

hír
Augusztus 15-én indul a Sulifeszt a RendeljKínaiton 1
SonkaMod
írta: SonkaMod
2024-08-13

Az iskola elkezdéséhez szükséges eszközök beszerzése már nem várhat tovább, ilyenkor sokszor kiderül, hogy kell egy új notebook, vagy monitor, esetleg egy komplett PC, de lehet a bejáráshoz jönne jól egy elektromos roller vagy bicikli. Az összes szóba jöhető terméket összegyűjtöttük, majd a pertnereinkkel közösen igyekeztünk olyan árakat kitalálni rá, amiknek nehéz ellenállni. Sok közülük olyan alacsony áron lesz, amennyiért eddig még soha nem lehetett megvásárolni. Augusztus 15-én indul a Sulifeszt, de egészen 2 hétig tartani fog, rengeteg kedvezménnyel, exkluzívan a RendeljKínait olvasói számára.

Mindenkinek áldás vagy átok a sulikezdés, de szinte nincsen olyan ember, akit hidegen hagyna. A szülők alig várják, hogy a gyerekek újra iskolába járjanak, a gyerekek pedig pont ellentétesen gondolkodnak. Az egyetemistáknál vegyes a hozzáállás, mert a zárthelyi dolgozatokat, vizsgákat kevesen szeretik, de a bulizást meg a társasági életet annál többen. Még azok is várják a szeptembert, akik nem járnak semmilyen oktatási intézménybe, nincs is iskolás gyermekük, de például ilyenkor véget érnek a nyári felújítások, újra normálisan jár a busz, bár az is igaz, hogy a forgalom is visszatér. De olyat még nem láttam, aki számára közömbös volt a nyár vége.

Az iskolakezdés nagy anyagi kiadással is jár, hiszen ilyenkor sokszor újat kell vásárolni egy rakás dologból. Szerencsére notebook, számítógép, monitor és efféle termékek nem mennek tönkre egy év alatt, de bizony szeptemberben sokszor kiderül, hogy kellene ez-az az iskolához. A kereskedők ezért is tartanak mindig iskolakezdési leárazásokat, mert ilyenkor összeér a kereslet és a kínálat. Mi sem gondolkodunk másképp, szeretnénk, ha mindenki el tudná intézni a kötelező augusztus végi vásárlásait a lehető legjobb áron.

Szervezünk egy Sulifesztet, aminek a keretein belül nagyon sok termék lesz különlegesen akciós. Több partnerünkkel együtt alkottuk meg az akciós termékek igen hosszú sorát, amire a legjobb árakat igyekeztük kiharcolni.

Rengeteg egyedi kupon lesz elérhető a fesztiválon, de a legjobb ajánlatokat cikk formájában is ki fogjuk adni, hogy egyszerűbb legyen a választás. Külön oldalt készítünk, így a kuponok kategorizálva, jól átlátható módon lesznek elérhetők. Fontos továbbá, hogy a Kínából Rendelők Facebook csoportba is fogunk kitenni ajánlatokat, így érdemes csatlakozni!

A Sulifeszt augusztus 15-én indul, déli 12 órakor.


A Sulifesztig hátra van még:

hirdetés