hirdetés

Attack Shark X6 egér 11 900 Ft-ért a Sulifeszten!

Csinos kis egér PixArt PAW3395 szenzorral és mágneses töltőállomással

hír
Attack Shark X6 egér 11 900 Ft-ért a Sulifeszten! 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-15

Hamarosan indul az egyetem és szeretnéd lecserélni az egered egy sokkal jobbra? Lesd meg remek ajánlatunkat, amely a Sulifeszt keretében érkezett: az Attack Shark X6 gaming egér most mindössze 11 900 Ft-ért lehet a tiéd kuponunk felhasználával! Ez a vezeték nélküli, nagy tudású egér nemcsak a gamer közösség figyelmét kelti fel, hanem azokét is, akik egy ár-érték arányban profinak számító perifériát keresnek megfizethető áron.

Nemcsak teljesítményével, hanem ergonómikus kialakításával is kitűnik. 118,3x62x37,3 mm-es méretével kényelmes fogást biztosít, ami különösen fontos a hosszabb játékidők során. A rendelkezésre álló színek – fekete és fehér – elegáns megjelenést kölcsönöznek az egérnek, így stílusos kiegészítője lehet bármilyen számítógépes környezetnek. A hozzá tartozó mágneses töltőállomás RGB világítással felszerelt, így nemcsak funkcionális, hanem esztétikus kiegészítője lehet az asztalodnak.

Az Attack Shark X6 különböző csatlakozási lehetőségeket kínál: Bluetooth 5.2, 2,4 GHz-es frekvencia és vezetékes kapcsolat is elérhető. Az egér egyszerre akár három Bluetooth-eszközhöz is csatlakoztatható, és az alsó kapcsoló segítségével könnyedén válthatunk közöttük, valamint a 2,4 GHz-es sáv között. Ez a funkció különösen hasznos azok számára, akik több eszközt használnak napi szinten, hiszen egyszerűen és gyorsan válthatnak a különböző munkakörnyezetek között.

A Huano kapcsolók 80 millió kattintás élettartamra vannak tervezve, ami a Zowie egereknél megszokott minőséget garantálja. Emellett az egér 7 programozható gombbal rendelkezik, amelyekhez egyedi makrókat is rendelhetsz a mellékelt szoftver segítségével.

Csak üsd be a Rendkinai918  kuponkódot, és szerezd be most kedvezményesen 11 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért ezt a szuper egeret míg tart a Sulifeszt iskolakezdő akció!

hirdetés