hirdetés

Attack Shark X2 Pro egér 6700-ért kuponozható

Látványos, kompakt és csendes társ a mindennapokban

hír
Attack Shark X2 Pro egér 6700-ért kuponozható 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-18

Ahogy közeledik a suli kezdete, egyre fontosabb, hogy minden eszközöd készen álljon a tanulásra és a szórakozásra egyaránt. Az év első felében nagy figyelmet keltett a piacon az Attack Shark márka, és most a Sulifeszt keretében újra kuponozható az X2 Pro, amely az olcsó gamer egerek világában egy igazán figyelemre méltó választás. Ez a különleges egér nemcsak a külsőjével, hanem a specifikációival is meggyőzhet, ráadásul most kuponunkkal mindössze 6700 Ft-ért lehet a tiéd.

Az X2 Pro egérhez tartozik egy gyors töltésre képes dokkolóállomás, amely mindössze 10 perc alatt annyi energiát ad az egérnek, hogy akár 5 órán keresztül használható legyen. Ráadásul a dokkolóállomás RGB világítása is testre szabható, hogy tökéletesen illeszkedjen a setupodhoz.

A Smart Sleep funkció révén az egér energiahatékonyan működik. Két perc tétlenség után automatikusan alvó üzemmódba kapcsol, majd bármelyik gomb megnyomásával vagy az egér mozgatásával azonnal újra felébred.

Nemcsak stílusos, de praktikus is az Attank Shark X2 Pro egér. Kompakt mérete (125x64x42 mm) és könnyű kialakítása (109 g) révén könnyedén magaddal viheted bárhová. A csendes üzemmódjának köszönhetően pedig nem fogsz zavarni másokat munka, tanulás vagy játék közben, és téged sem fog kiidegelni a kattintások hangja. Az egér élettartama figyelemre méltó, hiszen a gyártó szerint akár 50 millió kattintást is kibír.

Az Attack Shark X2 Pro most a Sulifeszt keretében, a Rendkinai92A  kuponkóddal mindössze 6700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiéd, ebben már benne van a szállítási költség is. Fekete vagy fehér színváltozatok közül választhatsz, hogy az egér a lehető legjobban illeszkedjen a setupodhoz.

hirdetés