hirdetés

Atomstack A20 Pro lézergravírozó számos kiegészítővel

Kényelem és sokoldalúság minden projekt során

hír
Atomstack A20 Pro lézergravírozó számos kiegészítővel 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-10

Az Atomstack A20 Pro valóban forradalmi változást hoz a lézergravírozás és vágás világába. Az első, négy különálló lézermodullal felszerelt, 20 W teljesítményű gép minden eddiginél erősebb és precízebb vágásokat és gravírozásokat tesz lehetővé. Legyen szó fáról, akrilról vagy akár vékony fémlemezekről, az A20 Pro ereje és gyorsasága lenyűgöző. Ráadásul az újonnan beépített pneumatikus rendszerrel és mobilalkalmazás-támogatással még egyszerűbbé és hatékonyabbá válik a használata.

A beépített mobilalkalmazás segítségével könnyedén irányíthatod a gépet, akár a számítógéptől távolról, hiszen támogatja az offline gravírozást is. A légmentes fókuszálás és a szilárd alumínium ötvözet szerkezet garantálja, hogy az összeszerelés gyors és egyszerű legyen, 20-30 perc alatt kész lehetsz a munkával. A védőszemüveg nélkül is biztonságos munkaélményért a panorámás üveg szemvédő gondoskodik, amely 97%-ban kiszűri az UV-fényt. Tökéletes választás professzionális projektekhez, akár kezdő, akár haladó felhasználóként.

Az Atomstack A20 Pro gravírozógéphez egy rendkívül átfogó kiegészítőcsomag tartozik, amely mindent biztosít ahhoz, hogy azonnal elkezdhess dolgozni. A csomagban megtalálható a gép összeszereléséhez szükséges csavarok és eszközök, valamint egy praktikus eszközkészlet, amely megkönnyíti a munkát. Ezen kívül különböző anyagok gravírozására és vágására használható kiegészítők is járnak hozzá, például akril lapok, faforgács lapok és vezetékek, amelyek segítségével különféle projektekbe foghatsz. A csomag tartalmaz egy védőfóliát és tisztítókendőt is, hogy a lézermodult és a munkaterületet könnyen karban tudd tartani. A TF kártya és a kártyaolvasó lehetővé teszi a fájlok gyors átvitelét, míg a HDMI kábel és az érintőképernyős komponensek egyszerűsítik a gép kezelését. A csomag ezen kívül tartalmaz még egy lézermodult, vágópadot, lábrögzítőket és egy levegősegítő rendszert, amelyek mind hozzájárulnak a professzionális és precíz munkavégzéshez.

Az Atomstack A20 Pro lézergravírozó gép jelenleg 165 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető meg a Banggood weboldaláról, ha használod a BG6c26f8  kuponkódot. A termék Csehországból, ingyenes szállítással érkezik hozzád.

hirdetés