hirdetés

Astrolux FT02S V2 – zseblámpa, ami a sötétséget is legyőzi

Árához képest elképesztően erős

hír
Astrolux FT02S V2 – zseblámpa, ami a sötétséget is legyőzi 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-09-28

Ha egy megbízható és erős zseblámpát keresel, ami bármilyen kalandban társad lehet, akkor az Astrolux FT02S V2 tökéletes választás lehet számodra. Legyen szó esti túrázásról, kempingezésről vagy akár vészhelyzetről, ez a zseblámpa nem fog cserben hagyni. Mindent tud, amire szükséged lehet egy megbízható lámpától. Nézzük meg közelebbről, hogy miért érdemes ezt választani, ha erő és funkcionalitás terén nem akarsz kompromisszumot kötni.

Ezenkívül többféle üzemmódot kínál, hogy mindig az adott körülményekhez tudd igazítani a fényerőt és a működést. Az alapvető üzemmódok között megtalálod a Low, Turbo, és Strobe módokat, melyek különböző fényerősségeket és funkciókat biztosítanak. A Turbo mód a maximális, 10 225 lumenes fényerőt nyújtja, ami rendkívül erős, és ideális, ha nagyobb területet szeretnél bevilágítani, míg a Low mód energiatakarékos, hosszabb használatra alkalmas, kisebb fényerővel.

Nemcsak fényerejével győz meg, a zseblámpa Type-C kétirányú gyorstöltéssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy gyorsan újratöltheted, de akár power bankként is használhatod, ha épp a telefonod lemerülne. A különböző akkumulátorokkal való kompatibilitás (18650, 21700, 26650) tovább növeli a rugalmasságot. Ha akár több napig is úton vagy, akkor sem kell aggódnod, hogy nem találsz megfelelő áramforrást, hiszen az FT02S V2 szinte bármilyen típusú akkumulátort képes kezelni.

Memória móddal is rendelkezik, amely megjegyzi az utolsó beállított fényerősséget, így nem kell újra és újra manuálisan állítgatnod. Az öt klikkes lockout funkció pedig megakadályozza a véletlen bekapcsolást, így nyugodtan bedobhatod a hátizsákodba vagy zsebedbe anélkül, hogy lemerülne.

Az Astrolux FT02S V2 zseblámpa ára most csak 15 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). a BGCMP26  kuponkód felhasználásával. Ingyenes szállítással, egyéb költségektől mentesen lehet a tiéd.

hirdetés