hirdetés

Aochuan Smart X Pro gimbal: stabilitás a kezedben

Tökéletes választás vloggereknek és amatőr filmeseknek

hír
Aochuan Smart X Pro gimbal: stabilitás a kezedben 1

Forrás: Banggood

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-09-17

Az Aochuan Smart X Pro gimbal az egyik legjobb megoldás azok számára, akik szeretnének stabil és professzionális videókat készíteni okostelefonjukkal. Az eszköz háromtengelyes stabilizáló rendszere garantálja a rázkódásmentes svenkelést, így a felvételek mindig simák és élesek maradnak.

Az Aochuan Smart X Pro gimbal a vezeték nélküli töltési funkció mellett több különleges készséggel is rendelkezik, amelyek tovább növelik a felhasználói élményt. Az egyik ilyen érdekesség az eszközhöz letölthető alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy regisztráció és extra díjak nélkül azonnal hozzáférj különféle kreatív funkciókhoz, amint a Bluetooth kapcsolat létrejön. Az alkalmazás támogatja a gesztusvezérlést, így kézmozdulatokkal is elindíthatod a felvételeket, ami különösen hasznos lehet vloggerek számára. Az automatikus készenléti mód is praktikus, hiszen a gimbal automatikusan standby-ba áll, ha eltávolítod a telefont, így energiát takarít meg. Ezek az apró, de hasznos funkciók segítenek abban, hogy a videókészítés még egyszerűbb és kreatívabb legyen.

A gimbal támogatja az 55-90 mm szélességű okostelefonokat, tehát a legtöbb modern telefonhoz illeszkedik. A mechanikai mozgástartománya igen nagy: 310°-os panoráma, 330°-os gördülés és 345°-os billenési szögeket tesz lehetővé, míg a vezérelhető mozgástartomány a billenésnél 76°-ra korlátozódik. Ezek a technikai adatok laboratóriumi tesztek alapján kerültek megállapításra, és a valós használat során kissé eltérhetnek a különböző körülmények függvényében, így a tényleges tapasztalat lehet a legjobb iránymutató a készülék teljesítményének értékeléséhez.

Ha szeretnél egy ilyen praktikus fotós kiegészítőt, akkor most a Banggodon kedvezményesen megveheted, a BGc2943d  kuponkódért cserébe mindössze 22 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért és ebben már a szállítási költség is benne van. Itthon csak jóval drágábban találtunk ilyet.

hirdetés