hirdetés

Aneng A3005A Pro: multiméter precíziós mérésekhez

Sokoldalú fázisceruza a pontos mérésekhez

hír
Aneng A3005A Pro: multiméter precíziós mérésekhez 1

Forrás: Banggood

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-10-07

Az Aneng A3005A Pro egy megbízható és sokoldalú digitális multiméter, amelyet elektromos mérések széles skálájára terveztek. Legyen szó AC/DC feszültség, frekvencia, kapacitás vagy ellenállás méréséről, ez a kis eszköz pontos és megbízható eredményeket kínál minden helyzetben. A kompakt és könnyen kezelhető kialakítása révén ideális választás a hobbielektronikusok számára. Most hoztunk nektek kupont, hogy a Banggoodon kedvezményesen megvásárolhassátok.

A felhasználók általában pozitívan értékelik az Aneng A3005A Pro-t, egyikük megjegyezte, hogy a multiméter rendkívül egyszerűen használható és automatikus üzemmódjának köszönhetően biztonságos a kezdők számára is. A készülék hatékonyságát és pontosságát dicsérik, különösen a feszültség, frekvencia és ellenállás mérésben. A kijelző élénk és jól olvasható, a ház pedig strapabíró műanyagból készült. Ezenkívül a készülék 2 darab AAA-elemmel működik, amelyeket nem tartalmaz a csomag.

Az Aneng A3005A és a Pro modell egy megbízható és sokoldalú multiméter, amely széles mérési tartománnyal és fejlett funkciókkal rendelkezik. A készülék ideális választás lehet mindennapi használatra, professzionális mérési feladatokra és oktatási célokra egyaránt. Az A3005A Pro modell tehát több kiegészítőt és adaptert tartalmaz, amelyek segítségével különböző mérési helyzetekben rugalmasabban használható, míg az A3005A alapverzió egyszerűbb kiegészítőkkel rendelkezik. A funkcionalitás és mérési képességek azonban mindkét modellnél megegyeznek, az olcsóbbik verziót 3300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, a Pro modellt 4100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelheted a Banggoodon, ha megadod a BG68df2f  kuponkódot, a megadott árban már a szállítási költség is benne van.

hirdetés