hirdetés

Alldocube iPlay 50 Pro Max tablet ajándékokkal

Dupla SIM foglalattal, Mediatek Helio G99 procival és Android 13 rendszerrel

hír
Alldocube iPlay 50 Pro Max tablet ajándékokkal 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-14

A méltán népszerű Alldocube iPlay egyik üdvöskéje megint nem gyenge ajánlattal lépett a színre. A 10,4 colos 50 Pro Max tabletbe két SIM kártyát is betehetsz, így bárhol is jársz, a mobilnet segítségével csatlakozhatsz az internethez. A Mediatek Helio G99 processzor Android 13 operációs rendszert futtat, a tárhely pedig 2 TB-os micro SD kártyával bővíthető. Most nemcsak remek áron rendelhető az Alldocube iPlay 50 Pro Max Banggoodról, hanem egy csomó ajándékot is kapsz mellé, mint például fülhallgatót, OTG átalakítót, tokot és billentyűzetet. Mi ez, ha nem jó ajánlat?

Kapsz bele GPS-t, 5 MP-es elő- és 8 MP-es hátlapi kamerát, továbbá két hangszórót is. A fémházas készülék csupán 8,4 milliméter vastag, és mindössze 466 grammot nyom.

A Banggoodtól nemcsak kupont kapsz a kedvezményes vásárláshoz, hanem egy csomó hasznos kiegészítővel is meglepnek. A csomagban van egy USB OTG átalakító, egy vezetékes füles, kitámasztós tok, egy Bluetooth-os billentyűzet, egy falitöltő és kábel. A pakkot a BG9ca78a  kuponnal 67 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelheted meg európai raktárból, ingyenes szállítással.

hirdetés