hirdetés

Alldocube iPlay 50 Mini tablet jócskán 40 000 Ft alatt

Kompakt erő egy csipetnyi extrával

hír
Alldocube iPlay 50 Mini tablet jócskán 40 000 Ft alatt 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-21

Ha egy könnyű, mégis sokoldalú tabletet keresel, ami megbízható teljesítménnyel bír és könnyedén elfér a kezedben, az Alldocube iPlay 50 Mini kiváló választás lehet számodra. Ez a készülék nemcsak a legfrissebb Android 13 rendszert futtatja, hanem az Unisoc T606 processzorral és rengeteg belső tárhellyel is fel van vértezve, hogy minden igényedet kielégítse a mindennapok során. Kuponunk segítségével pedig egészen baráti áron, mindössze 36 000 forintért lehet a tiéd.

8,4 hüvelykes IPS kijelzője 1920×1200-as felbontással rendelkezik, ami élességet és egészen élénk színeket biztosít, legyen szó filmnézésről, netezésről vagy munkáról. Az in-cell technológia garantálja a sima és gyors érintésérzékenységet, így a használat élménye még kényelmesebb. A beépített 4000 mAh-s akkumulátor gondoskodik arról, hogy hosszú órákon keresztül élvezhesd a tabletet anélkül, hogy folyton a töltőt keresnéd. A 4G LTE támogatásnak köszönhetően pedig nem csak WiFi hálózatokon tudsz böngészni: a SIM kártyahelynek köszönhetően akár útközben is elérheted a mobilnetet, így sosem leszel kapcsolat nélkül.

292 grammos tömege és a mindössze 7,5 mm-es vastagsága ideálissá teszi a készüléket azok számára, akik szeretnek könnyű és hordozható eszközt használni a mindennapjaik során. A beépített GPS támogatás is rendelkezésre áll, ami segít a pontos helymeghatározásban, legyen szó navigációról vagy egyéb helyfüggő alkalmazások használatáról. Az Alldocube iPlay 50 Mini jelenleg rendkívül kedvező áron, 36 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért elérhető a BGb78303  kuponkód felhasználásával. A készüléket a cseh raktárból szállítják, így gyors és ingyenes szállítással juthatsz hozzá.

hirdetés