hirdetés

Alldocube iPlay 50 Mini Pro az árbajnok tablet

A nagy felbontású streaming soha nem érhet véget!

hír
Alldocube iPlay 50 Mini Pro az árbajnok tablet 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-08-05

Alldocube iPlay tableteknél a mai napig nem értjük, hogy lehet ilyen erős gépeket ennyire olcsón adni, de elég ha csak örülünk neki, értenünk nem szükséges. Az Alldocube iPlay 50 Mini Pro előző hónapban járt nálunk tesztelésen és totál meg voltunk vele elégedve. Mitől olyan erős és gyors? Az oka a 8 GB RAM, a 128 vagy 256 GB háttértár (ki melyikre csap le), a Helio G99 processzor és az 5000 mAh-s aksi. Ráadásul megkapta a Widevine L1 tanúsítványt is. Az Aliexpress Choice Day alkalmával, kuponunkkal és némi coinnal potom 45 000 forintért rendelhető.

Az eszközön Android 13 fut és kapott 4G modemet a netezéshez, de található még benne Bluetooth 5.2 és Dual-band, 2.4GHz + 5 GHz, illetve GPS is. Nem maradhatott ki az SD kártya és a 2 darab nano SIM hely, illetve a 3,5 mm-es jack dugalj sem. A kamerái mellett se menjünk el szó nélkül, meglepődve tapasztaltuk, hogy az előlapi 5 megapixeles és a hátlapi 13 megapixeles kamera milyen magas minőségű és valósághű képek készítésére képes.

Ha egy kompakt, de erős tabletet keresel, akkor az Alldocube iPlay 50 Mini Pro az egyik legkiválóbb ár-érték arányú eszköz, amit csak találhatsz. Az Aliexpress Choice Day alkalmával, a K3LMRQT3KMQ1   kuponnal és némi coinnal potom 45 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért le is csaphatsz rá.

hirdetés