hirdetés

Alkoss szabadon a Creality K1C 3D nyomtatóval

A sebesség és pontosság találkozása most kedvezményes áron

hír
Alkoss szabadon a Creality K1C 3D nyomtatóval 1

Forrás: Geekbuying

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-06

Ha szeretnél a 3D nyomtatás világában igazán profi lenni, akkor a Creality K1C ideális választás számodra. A K1 széria újabb tagja, a K1C, egy rendkívül gyors és megbízható CoreXY rendszerű 3D nyomtató, ami számos technológiai újítással és extrával büszkélkedhet. Most mindössze 175 000 Ft-ért szerezheted be kuponunkkal, EU raktárból, ingyenes szállítással ezt a szuper eszközt.

A nyomtató könnyedén elboldogul az alábbi anyagokkal: PLA, ABS, PETG, TPU, PA, PC, karbon és még néhány egyébbel. A „Unicorn” típusú fúvóka (ami azt jelenti, hogy az acél-réz testben egy titánium ötvözetet helyeztek el) különösen hőálló, így a nyomtatófejet akár 300 Celsius fokig is fel lehet fűteni. Nem is fukarkodik a hővel a Creality K1C, még a PLA-t is 220-on nyomja ki, pedig másik Creality nyomtató nagyjából 190 körül szokta.

A WiFi-s kapcsolat révén bárhonnan vezérelheted a nyomtatót, legyen szó akár okostelefonról, akár számítógépről. Az érintőképernyős vezérlőpanel egyszerű kezelést biztosít, így könnyedén állíthatod be a paramétereket és követheted nyomon a nyomtatási folyamatot.

A nyomtató automatikus kalibrálása és a fűtött tárgyasztal garantálja a kiváló nyomtatási minőséget. A filament kifogyás elleni védelem és az áramszünet esetén is folytatható nyomtatás funkciói különösen hasznosak hosszabb projektek esetén. A csomag tartalmaz minden szükséges kiegészítőt, beleértve a szerszámokat, a letapadássegítő anyagot és a spatulát is.

Miért válaszd a Creality K1C 3D nyomtatót?

A Creality K1C nemcsak a sebességével és pontosságával tűnik ki, hanem a rengeteg praktikus és kényelmi funkciójával is. Ha egy gyors, megbízható és technológiailag fejlett 3D nyomtatót keresel, amelyet könnyedén vezérelhetsz bárhonnan, akkor a K1C a legjobb választás. Az ár-érték arány kiváló, különösen most, amikor 175 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezheted be az 8UPODPX0YF  kuponnal, míg hazai webshopban nagyjából 50 ezer forinttal drágábban kapható. EU raktárból, ingyenes szállítással érkezik hozzád. Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, és vidd haza a 3D nyomtatás jövőjét a Creality K1C formájában!

hirdetés