hirdetés

AlgoLaser lézergravírozó gép számos extra kiegészítővel

AlgoLaser Alpha MK2 gép, bővítő készlet és méhsejtrácsos munkalap a Ranvee-től

hír
AlgoLaser lézergravírozó gép számos extra kiegészítővel 1

Forrás: Ranvee

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-10

A lézergravírozás egy igazán sokoldalú megmunkálási módszer, hőhatás révén számos különféle anyagot, többek között fát, papírt, kartont, textíliát és műanyagot lehet gravírozni vagy vágni. Az AlgoLaser Alpha MK2 22 W-os eszköz az egyik legerősebb lézergravírozó a márka égisze alatt, így profi felhasználásra is ideális választás. Nagyon jó áron kuponozható az AlgoLaser Alpha MK2 gép, a bővítő készlet és a méhsejtrácsos munkalap a Ranveetől, így hip-hop meg is lehet a teljes kreatív arzenál.

Egy duál CPU-s, négymagos processzorral látták el, ami nemcsak gyors, hanem energiahatékony is egyben. A 8 GB-os RAM mellett a 32 GB-os SD-kártya további bővítést tesz lehetővé, és az AlgoLaser firmware támogatja az OTA és az SD-kártyás frissítéseket is. Támogatja a közvetlen vezérlést az AlgoLaser app, a LightBurn és a LaserGRBL szoftvereken keresztül. Offline is használhatod pendrive vagy SD-kártya segítségével.

Most négyféle szett közül is választhatsz a Ranvee-nél, mindegyiknél használd a kedvezményes árért a G206GMAX9CPZ  kódot:

  • Csak simán az AlgoLaser Alpha MK2 gép: 245 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
  • Basic Kit: Gép + Méhsejtrácsos platform + Univerzális emelők + Forgóhenger: 295 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
  • Pro Kit: Gép + Méhsejtrácsos platform + Univerzális emelők + Forgóhenger + Kamera: 325 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
  • Safe Kit: Gép + Méhsejtrácsos platform + Univerzális emelők + Forgóhenger + Burkolat + Smart hub : 358 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).

Bővítő készlet Alpha MK2 lézergravírozó géphez

A fentebb részletezett géphez itt egy extra bővítő készlet, amely további képességeket és sokoldalúságot biztosít a felhasználók számára. A bővítőkészlet könnyen használható kialakítással rendelkezik, így biztosítva, hogy a minimális műszaki ismeretekkel rendelkező kreatívkodók is gyorsan és hatékonyan integrálhassák a meglévő beállításaikba.

Kiterjeszti a gravírozási területet 400×850 mm-es területre, azaz több mint 200%-kal nagyobb területen folyhatnak a vágási munkálatok.

Alkoss nagyobb műveket zökkenőmentesen! Használd a 8TY7GR0GYAHB  kuponkódot és 57 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért cserébe már rendelheted is!

AlgoLaser 400×400 mm-es Méhsejtesrácsos munkalap

Ez az 1,9 kilogrammos, méhsejtrácsos platform védi a munkaasztalt a károsodástól. Csökkenti a lézergravírozásból származó füstfoltokat és csökkenti az elsárgulást, amikor a füst a négyzet alakú nyílásokból kifolyik. A füstelszívás ráadásul csökkenti az égési sérüléseket is, valamint jobb végeredményeket érhetsz el általa, mint egy átlagos munkalap használata során.

Ha használod a Ranvee 8TY7GR0GYAHB  kuponkódját, már be is szerezheted lézergravírozódhoz ezt a szuper kiegészítőt mindössze 27 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, ingyenes szállítás mellett.

hirdetés