hirdetés

Alap robotporszívő, önürítővel – Roidmi EVE CC

A Roidmi EVE CC önürítős robotporszívó az EVA-széria gazdaságos változata

hír
Alap robotporszívő, önürítővel – Roidmi EVE CC 1

Forrás: Geekbuying

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-08-28

A robotporszívó, amit most ajánlunk a Roidmi EVA és a Roidmi EVE Plus kistestvére, azoknak egy visszafogottabb képességekkel felvértezett, gazdaságos változata. A szokott dolgokat kapjátok, feltörlés, porszívózás, kismillió elektromos funkció és persze az EVA-nál alacsonyabb előállítási költség és ár, utóbbi most a Geekbuying kuponos akciójában csak 86 000 forint.

Az új generációs LiDAR navigációs technológiának köszönhetően pontosan fel tudja térképezni az otthonunkat és gyorsan elkészíti a teljes ház térképét. Még vaksötétben is képes navigálni és lassan, finoman érintkezik az akadályokkal, hogy elkerülje a sérüléseket. A robotporszívó infrával ellátott akadályelkerülési funkciója garantálja, hogy ne akadjon el a bútorok alatt vagy ne zuhanjon le a lépcsőkről.

A beépített 3200 mAh-s akkumulátor képes akár 150 négyzetméteres terület megtisztításához szükséges energiát is adni, 150 perc működési idővel a csendes üzemmódban. A porszívó automatikusan visszatér a töltőállomásra, amikor az akkumulátor lemerülőben van. Az újratöltési idő 190 perc, így hamar újra munkába állhat, ha szükséges. A Roidmi EVE CC robotporszívó használatát az okostelefonos vezérlés még kényelmesebbé teszi. Az Roidmi vagy a Xiaomi Home alkalmazás segítségével könnyedén beállíthatjuk a tisztítási terveket, akkor is, ha nem vagyunk otthon. Az alkalmazásban lehetőség van egyedi tisztítási tervek létrehozására, szobánkénti takarítási sorrend beállítására és virtuális falak kijelölésére is.

A csomagban számos kiegészítőt találunk, többek között a robotporszívót magát, két oldalkefét (egy előre telepítve, plusz egy tartalék), két felmosófejet, egy 2 az 1-ben porgyűjtőt, két HEPA-szűrőt, öt porzsákot, egy tisztítókefét, egy gyors használati útmutatót és egy felhasználói kézikönyvet.

A Geekbuying akciójában most 83 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg az NNNFRMARS1  kuponkódért cserébe, más költséggel nem kell számolnotok.

hirdetés