hirdetés

Akkus labda- és kerékpár pumpa szenzációs áron

Két szuper, hordozható, aksis pumpa a Ranvee kínálatában

hír
Akkus labda- és kerékpár pumpa szenzációs áron 1

Forrás: Ranvee

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-08-28

Nagy áldás, ha mindig kéznél tud lenni egy akkumulátoros pumpa, aminek a segítségével könnyedén felpumpálhatod bárhol és bármikor a kétkerekű járműved kerekeit, a gyerekek labdáit vagy a gumimatracokat. A Ranvee most két remek aksis pumpára adott szuper árat, míg a labdák fújására alkalmas kisebb termék 5900 forintba kerül, addig a nagyobb, a motor – és biciklikerekekkel megbirkózó társa 11 300 forintért rendelhető meg. Nem érdemes nélkülük útnak indulni.

Csendes működés jellemzi, a zajszintje maximum csak 40 dB lehet a 80 W-os teljesítménye mellettKét darab 700 mAh kapacitású telep van benne, ami 15 perces folyamatos pumpálást biztosít. Újratölteni Type-C porton keresztül, a 30 cm hosszú tápkábel segítségével lehetséges, körülbelül 55 perc alatt. A 3 cm hosszúságú csövön keresztül 25 liter/perces gyorsasággal pumpálja a levegőt a labdákba. A kütyün 4 gombot találtok, 4 különböző labda ikonnal, amik az előre beállított nyomás erősségeket takarják, 8,5 PSI-től egészen 13 PSI-ig.

A Ranvee-től, gyors szállítással, az RE2NJHFGK4E1  kuponnal most csak 5900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelheted.

Mini kerékpár pumpa – A motor kerekeivel is megbirkózik

Ne tévesszen meg tenyérnyi mérete és a pehelynyi, 140 grammos tömege, nagy dolgokra hivatott ez a mini, ABS és fém keverékéből készült pumpa. Maximálisan 100 PSI nyomást tud kicsikarni magából, ami a különböző típusú kerékpárok mellett a motorbiciklik abroncsaival is megbirkózik. Két darab 630 mAh kapacitású akkumulátor van benne, ami 15 perces folyamatos pumpálást biztosít, lemerülés esetén pedig Type-C kábel segítségével gyorsan feltölthető.

Az eszközt LED kijelzővel is felszerelték, így a használója könnyen nyomon követheti és beállíthatja a megfelelő nyomásszintet a gumiabroncs felfújásakor, akár sötétben is. Többféle felfújási mód közül választhatunk, beleértve a motorkerékpár, országúti kerékpár, hegyikerékpár és labda üzemmódokat. Az eszköz maximális zajszintje 60 dB, ami elviselhető zajforrásnak hangzik.

A Ranvee-től, gyors szállítással, a CH7MM3W6J7FF  kuponnal most csak 11 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelheted.

hirdetés