hirdetés

Aki szeret sportolni, neki ajánlott a 1MORE Fit SE füles

Fantasztikus ajánlat, egy nagyon jó termékre

hír
Aki szeret sportolni, neki ajánlott a 1MORE Fit SE füles 1

Forrás: 1more.com

SonkaMod
írta: SonkaMod
2024-09-01

Mindig fülessel futok, legyen szó zenehallgatásról vagy podcastok követéséről. Egész egyszerűen szeretem, ha futás közben valami motivál, vagy éppenséggel még jobban kihasználom az időt egy tanulságos podcast hallgatásával. Ehhez kell egy jó fülhallgató, a 1MORE Fit SE-t pedig csak ajánlani tudom. Az open ear kialakítás miatt biztonságos a használata és mindenféle sporthoz ajánlott. Az Aliexpress Choice Day leárazáson most remek áron rendelhető, csak 14 400 Ft-ba kerül, míg a hazai ára 25 000 forinttól indul.

IPX5-ös besorolással rendelkezik, így nem kell féltened, bírja az izzadságot és az esős időt is. A vezérlési beállításokon még sokat mókolhatsz, a teljes testreszabáshoz érdemes letöltened a 1MORE MUSIC applikációt.

A típus a hazai boltok számára sem ismeretlen, 25 000 és 35 000 Ft között kínálják, viszont Kínából lényegesen olcsóbb megrendelni. Most Aliexpressen az RKCDszept3 kuponkódunkkal csak 14 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte kifizetni, ingyenes szállítással. A fekete és a fehér kiadás is rendelhető belőle.

hirdetés