hirdetés

Akcióban a 11 colos N-one NPad X1 táblagép

Most a teljes szettet 54 000 Ft-ért viheted

hír
Akcióban a 11 colos N-one NPad X1 táblagép 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-16

Ha az elvárásaid magasak, de nem szeretnél túl sok pénzt költeni sulikezdéskor egy új táblagépre, az N-One NPad X1 tablet tökéletes választás lehet számodra. Az idei Sulifeszt keretében most 54 000 Ft-ért szerezheted meg kuponunkkal, ami egy igazán megérős ár egy ilyen már-már prémium kategóriásnak számító tabletért.

A táblagép 7,5 mm vastag, fémházas kivitelű, és mindössze 525 grammot nyom, így könnyen hordozható. Kuponunkkal most nemcsak a tabletet kapod meg, hanem egy teljes csomagot is, amely minden szükséges kiegészítőt tartalmaz. Találsz benne egy 18 W-os töltőt, egy praktikus tokot és egy üveg kijelzővédő fóliát is, amelyek segítenek megóvni a tabletet a mindennapi használat során.

Ha szeretnéd az N-One NPad X1-et szuper áron megszerezni, a Sulifeszt keretében most a BGREUPNON4  kuponkóddal 54 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelheted meg. Ingyenes szállítással, egyéb költségektől mentesen érkezik hozzád.

hirdetés