hirdetés

Abir X6 robotporszívó a mindennapos tisztaságért

Korrekt háztartási robot elérhető áron

hír
Abir X6 robotporszívó a mindennapos tisztaságért 1

Forrás: AliExpress

Moniqa
írta: Moniqa
2024-09-03

Otthonunk tisztán tartásának lehetőségei folyamatosan fejlődnek, és a takarító robotok is egyre szélesebb körben elérhetővé válnak. Az Abir X6 robotporszívó is tökéletes példa erre. Ez a háztartási robot vizuális navigációval és intelligens otthoni vezérléssel rendelkezik, hogy jelentősen megkönnyítse a mindennapi takarítást neked.

Az Abir X6 kompatibilis az Alexa, Google Home és Yandex Alice intelligens otthoni rendszerekkel, így hangvezérléssel is működtethető. A készülék folyamatosan frissíti a szoftverét OTA segítségével, hogy mindig a legújabb funkciókat kínálja.

Ha egy ár-érték arányban megfelelő takarítógépet keresel, az Abir X6 robotporszívó okos választás számodra. Az RKCDszept30  és EU24020  kuponkódok együttes felhasználásával 68 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelheted meg az AliExpressről. Ingyenes szállítással, lengyel raktárból érkezik hozzád, egyéb költségektől mentesen.

hirdetés