hirdetés

A Zeblaze Thor Ultra okosóra csak 23 ezer forint

A Banggood szülinapi akciójába a Zeblaze Thor Ultra is bekerült

hír
A Zeblaze Thor Ultra okosóra csak 23 ezer forint 1

Forrás: Banggood

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-09-03

Közvetlenül, telefon nélkül csatlakoztathatjátok az internet hálózathoz, így a csuklótokról streamelhettek zenét, navigálhattok a következő úticélotokhoz, és használhatjátok kedvenc alkalmazásaitokat. A Zeblaze Thor Ultra támogatja a Google Playt, így az appokat rendszeresen frissíthetitek is. Android 8.1 rendszert futtat, 16 GB memória teszi zökkenőmentessé a működését. A mobilnetezés mellett természetesen WiFi-vel is csatlakozhattok a hálózathoz. A Banggood szülinapi akciójában különösen kedvező áron juthattok hozzá a Zeblaze Thor Ultrához.

A Thor Ultra Android 8.1 operációs rendszeren fut, így a Google Play Áruházból közvetlenül letölthetitek a kedvenc alkalmazásaitokat. A 930 mAh-s akkumulátor hosszú üzemidőt biztosít, akár 7-10 napig használhatjátok és a mágneses töltéssel mindössze 2 óra alatt teljesen feltölthető.

Ha egy olyan okosórát kerestek, ami egyszerre stílusos és funkcionális, a Zeblaze Thor Ultra a tökéletes választás, amelyet a szülinapos Banggood BGAnniv4g1  kuponjával 23 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvásárolni.

hirdetés