hirdetés

A városi közlekedés nagyon olcsó, elektromos alternatívája

A DYU A1F elektromos bicikli vételára gyorsan megtérül

hír
A városi közlekedés nagyon olcsó, elektromos alternatívája 1

Forrás: Bangood

SonkaMod
írta: SonkaMod
2024-07-16

A legegyszerűbb camping bicikli elektromosított változata a DYU A1F , de pontosan ezért annyira szerethető. Roppant kicsire össze lehet csukni, nem igényel sok törődést és töltögetni sem kell sokat. Ugyanakkor nagyobb túrákra abszolút alkalmatlan, leginkább boltba lejárós, vagy dolgozni bejárós kerékpár, viszont a 140 000 Ft-os ára nagyon meggyőző, ez az összeg gyorsan megtérül, ha a az autót adjuk le helyette.

Extraként lehet tekinteni a lámpáira, ami előre és hátra is került, illetve a csomagtartóra, melyre egy másodlagos ülést tettek.

Banggoodon jelenleg az alapára 232 000 Ft, és a hivatalos forgalmazó is csak kicsit olcsóbban adja. Viszont Banggoodon kaptunk rá egy kihagyhatatlan kupont. A 8c0a7d  kuponkóddal mindössze 140 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető, ami elképesztően alacsony ár. Ennyiért nem szabad kihagyni, ha valaki egy egyszerű, olcsó elektromos kerékpárt szeretne vásárolni. Ráadásul csehországi raktárból küldik, teljesen ingyenes szállítással.

hirdetés