hirdetés

A TwoTrees TTS-20 Pro lézergravírozó ajándékokkal kapható

400×400-as méhsejtszerkezetű munkaasztallal és légszivattyúval a pontos munkáért

hír
A TwoTrees TTS-20 Pro lézergravírozó ajándékokkal kapható 1

Forrás: Ranvee

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-27

Az TwoTrees TTS-20 Pro 20 wattos lézergravírozó az alkotni vágyók kedvence lesz gyors, pontos munkatempója és nagyméretű munkafelülete miatt. Ráadásul a gép nem csupán felületi gravírozásra vethető be, hanem vágásra is alkalmas, illetve rendszere a legtöbb gravírozó szoftverrel, formátummal és operációs rendszerrel kompatibilis, így tényleg semmi nem állhat a közös munkátok közé, szárnyalhat a kreativitás ezerrel. A Ranveeről nagyon kedvező áron és ajándékokkal kuponozható.

Plusz pont, hogy a gép 98%-ban előszerelt, így a kicsomagolás után 5 percen belül könnyen és gyorsan összeszerelhető.

Többféle vezérlési módszerrel is rendelkezik, beleértve az applikációs, az USB kábelen keresztüli PC, WiFi, valamint TF kártya működést. Kompatibilis különféle gravírozószoftverekkel, mint például a LaserGRBL, LightBurn, és sokféle gravírozási fájlformátum közül választhatsz, például NC, BMP, JPG, PNG, GCODE, ETC.

A Ranvee most a kedvező, 156 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os ár mellett a felhasználók gravírozási és vágási hatásának javítása érdekében ajándék légpumpákat és méhsejt paneleket mellékel a géphez. Nincs más dolgod csak használd a ZWNM1EE1X6J9  kuponkódot és már indulhat is a kreatívkodás.

hirdetés