hirdetés

A Tuya okos időjárás-állomás most 13 500 Ft-ért kapható

Kezedben az időjárás

hír
A Tuya okos időjárás-állomás most 13 500 Ft-ért kapható 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-09

A modern technológia segítségével most már bárki számára elérhetővé válik a teljes időjárás-követés. A Tuya okos időjárás-állomásával nemcsak a lakáson belüli, hanem a kültéri hőmérséklet és páratartalom adatait is egyszerűen ellenőrizheted, ráadásul az eszközt kényelmesen, a telefonodról is irányíthatod. Színes kijelzőjével és különleges funkcióival minden otthont okosabbá és kényelmesebbé tesz, hiszen hála neki, nincs többé kiszámíthatatlan időjárás.

Nemcsak időjárás megfigyeléssel, hanem egy teljes értékű ébresztőóra funkcióval is rendelkezik, amely három különböző riasztási beállítást tesz lehetővé. Akár hétköznapi, akár hétvégi használatra van szükséged, ez az időjárás-állomás gondoskodik róla, hogy mindig időben ébredj és ha még pár percet szeretnél pihenni, a szundi funkcióval könnyedén kérhetsz „csak még 5 percet”.

Az eszköz energiával való ellátása is sokoldalú: használhatsz hozzá AAA-elemeket vagy csatlakoztathatod közvetlenül egy 5 V-os külső tápegységhez. Emellett a fő egység USB-kimenettel is rendelkezik, amellyel akár a telefonodat is töltheted. A kültéri szenzorok szintén elemmel működnek, ami hosszú távú üzemidőt biztosít. A Tuya okos időjárás-állomása most 13 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért kapható, ha a BGRSEPTTSWF  kuponkódot használod. Ingyenes szállítással, extra költségek nélkül érkezik otthonodba, így még a pénztárcádat is kíméli.

hirdetés