hirdetés

A TomTop ma a barkácsolás kedvelőire gondolt

Egy akkumulátoros fúrógép és egy hegesztőgép szerezhető meg olcsóbban

hír
A TomTop ma a barkácsolás kedvelőire gondolt 1

Forrás: TomTop

Bagi
írta: Bagi
2024-08-06

A TomTop mai ajánlata a férfi olvasóinknak szól, leginkább azoknak, akik szeretnek barkácsolni. Ma két akciós terméket ajánlottak a figyelmünkbe, szerencsére még kuponkódot sem kell a vásárlásnál bepötyögni. Az akkumulátoros fúrókészlettel csavarozhattok is, a hordtáskán kívül pedig rengeteg kiegészítőt kaptok. A hegesztőgépet is szeretni fogjátok, hiszen nemcsak kicsi, de emellett többféle hegesztési módra képes. A termékeket német raktárból, költségmentesen szállítják.

Hegesztőgép

A TomTopon kapható hegesztőgép egy kisméretű eszköz, 375x245x160 mm és 6,74 kg, tehát hordozhatjátok is a vállpántjának köszönhetően. Egyszerű, IGBT inverter technológiára épülő készülékről van szó. A kimeneti áramerőssége maximum 300 amper, amit egy potméterrel lehet rajta állítani 20 ampertől. A nagy digitális kijelzőnek köszönhetően könnyen leolvasható az aktuális beállítás.

MIG, MMA, MAG és TIG-160C hegesztésre képes, alkalmas fémek, például alacsony széntartalmú acél, közepes széntartalmú acél és ötvözött acél hegesztésére. A beépített, nagy hatásfokú hűtőventilátornak, és a jó hőleadó képességének köszönhetően egész jó élettartamra számíthattok. A használata biztonságos, hiszen ellátták túlfeszültség, túlmelegedés és túláram elleni védelemmel.

Ez egy barkácsgép, tehát ne várjatok tőle ipari szintű minőséget, de ezt azért az ára is tükrözi. A TomTopról kupon nélkül, akciós áron most 35 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg költségmentes szállítással, ráadásul német raktárból küldik.

hirdetés