hirdetés

A sokoldalú VC008 akkus kézi porszívót imádni fogod

Lakásba és autóba egyaránt hasznos

hír
A sokoldalú VC008 akkus kézi porszívót imádni fogod 1

Forrás: Banggood

Raven96
írta: Raven96
2024-05-22

Egy kézi porszívó manapság már minden autónak kötelező kiegészítője, de lakásba sem utolsó, hiszen vannak olyan helyzetek, amikor éppen csak pár másodperc erejéig lenne rá szükség. Ilyenkor elég kellemetlen és felesleges macera előszedni egy állóporszívót vagy beüzemelni egy robotporszívót. A VC008 tartogat olyan meglepetéseket, ami által előnyösebb választás a konkurenseinél, ráadásul most kuponnal 10 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért előrendelhető, ami nem egy megfizethetetlen összeg egy jó kézi porszívóért cserébe.

A dzsuvát 0,35 literes portartályába gyűjti, ami könnyedén szétszedhető és HEPA filtert rejt. Akkumulátora 6000 mAh kapacitású, tehát az alacsonyabb fokozatot használva közel fél órás üzemidőre számíthatsz, míg a magasabb esetén ez lecsökken 18-20 percre. Töltésére Type-C kábellel lesz lehetőséged, amiből hiába tartasz otthon legalább egy tucatot, a gyártó úgyis mellékel egyet a porszívóhoz.

Ezen felül számos kiegészítővel érkezik, amikkel a megszokottnál hatékonyabban takaríthatsz. A hosszú résszívó cső szűkebb helyekre ajánlott, amiket például kanapék vagy az autó ülései körül találsz. A sörtés kefét légkondihoz, illetve billentyűzethez ajánlják és érkezik a porszívóval egy hajlékony gégecső, ami megint csak a macerásan megközelíthető területekre ajánlott, ilyen például az autóban lévő pedálok közötti rész vagy egy kombi esetében a hosszú, mély csomagtartó legvége. A gép karbantartásához mellékelnek egy kicsi tisztítókefét, valamint az egész szetthez egy tároló táskát, amibe kulturáltan elpakolható az egész.

A VC008 akkus kézi porszívóért most 10 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek Banggoodon a BG0c1883  kuponkód felhasználásával, már javában zajlik az előrendelés, a szállítás pedig ingyenes.

hirdetés