hirdetés

A Ryzen 5 procis GXMO H56 mini PC 110 000 Ft alatt vihető

A belsejében 16 GB DDR4 RAM és 512 GB kapacitású NVMe SSD meghajtó található

hír
A Ryzen 5 procis GXMO H56 mini PC 110 000 Ft alatt vihető 1

Forrás: Geekbuying

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-08-28

A GXMO H56 nem átlagos mini PC. Kompakt mérete és visszafogott külseje nem sejteti, de bizony egy erős, 6 magos AMD Ryzen 5 processzort, 16 GB RAM-ot és 512 GB-os SSD-t rejt, ami nemcsak komolyabb munkákhoz és tanuláshoz lesz kiváló választás, de alap játékokat is ki fogsz tudni futtatni vele. Portokkal is megpakolták, illetve az előre telepített Windows 11 mellett HDMI kábeleket is kapsz hozzá, így egyből akár több monitorral használatba veheted. A RendeljKínait Sulifeszt keretén belül nagyon jó áron rendelhető.

Akár 3 darab 4K-s monitort is ráköthetsz, a mellékelt VESA konzollal pedig felrakhatod valamelyik hátuljára a gépet.

A mini PC csomagjában találsz még egy 80 és egy 20 centiméteres HDMI kábelt, így rögtön használható két monitorral is akár. Ezekkel a kiegészítőkkel és az NNNRENDELJKINAIT193  kuponnal 106 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, többletköltségek nélkül rendelhető meg.

Ha a cikk olvasása után sem vagy biztos a választásodban és megnéznél más mini PC-ket is, akkor érdemes körbenézned a RendeljKínait Sulifeszten, hiszen szuper ajánlatokkal várunk számos kategóriában!

hirdetés