hirdetés

A Ranvee ajánlata az irodai kütyükről szól

Egerek és tisztítókészlet kuponozható ma

hír
A Ranvee ajánlata az irodai kütyükről szól 1

Forrás: Ranvee

Bagi
írta: Bagi
2024-07-25

Nyáron mindenkit inkább a pihenés és a szórakozás érdekel, de sajnos ilyenkor is jó sok időt kell eltölteni az irodában. A Ranvee mai kínálatában szereplő termékek a szürke hétköznapokat könnyítik meg egy kicsit, hiszen kétféle vezeték nélküli egérhez és egy húszdarabos kütyütisztító készlethez kaptunk kupont. Mindhárom cucc kínai raktárból érkezik.

T6 vezeték nélküli egér

Az előbb bemutatott egérnél a T6 letisztultabb, elegánsabb megjelenésű. Három változat és mindegyiknél három szín közül tudtok választani, elérhető fehér, fekete és pezsgő színű változat. 4 gombbal szerelték fel, így találtok rajta DPI állítót is, a segítségével 800, 1200 és 1600 DPI között változtathatjátok a felbontást. Két változat 2,4 GHz-es sávon kommunikál, de a legdrágább változatot ellátták Bluetooth 5.1 kapcsolattal, sőt ez a típus hétszínű RGB fényt is kapott. A legolcsóbb egér két AAA elemmel üzemmel, a másik két típusnak pedig 500 mAh-s akkumulátora van, amit Type-C porton keresztül tölthettek.

Mindhárom T6 egérhez használjátok az EH97B102P2CM  kuponkódot, amivel az elemes változatot 2900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, a 2,4 GHz-es tölthető kütyüt 3300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, míg a Bluetooth kapcsolattal és RGB fénnyel is ellátott verziót 3600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vehetitek meg a Ranvee kínai áruházból.

Billentyűzettisztító készlet

Érdemes rendszeresen kitakarítani az elektronikai cuccokat, de az apró rések bárkin könnyen kifognak. A 20 az 1-ben tisztító készlet célja, hogy minden eszközötök tisztán ragyogjon és tökéletesen működjön. Tartalmazza az összes szükséges kiegészítőt, például tisztító kendőket, folyadékot, ecseteket, légfújókat és hegyeket a Bluetooth fejhallgatók, mobiltelefonok, kamerák, lencsék, billentyűzetek és egyéb eszközök alapos tisztításához. Annak ellenére, hogy 20 kiegészítőt tartalmaz, könnyen hordozható, hiszen egy tárolódoboz is jár hozzá. Búcsút mondhattok az ujjlenyomatoknak, zsíros foltoknak, pornak és más szennyeződéseknek és megőrizhetitek a kütyüitek tisztaságát.

A Ranvee SF8ZY3J7EZB1  kuponjával már 3300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért hozzájuthattok ehhez a praktikus tisztító készlethez, ami kínai raktárból érkezik.

hirdetés