hirdetés

A QCY nyereményjátékkal készül az ünnepi szezonra

11.11-re hangolódva

hír
A QCY nyereményjátékkal készül az ünnepi szezonra 1
Atika
írta: Atika
2021-10-28

Minden évben eljön a „kínaizók” várva várt napja, 11.11., amikor a legtöbb terméket szerezhetjük be a legkevesebb pénzért. A régi motorosok viszont tudják, hogy az ezt megelőző időszak is izgalmas a pre-sale-ek, a leárazás bejelentések és a nyereményjátékok miatt. A QCY hivatalos Aliexpress store-ja is meghirdette a saját nyereményjátékát, amely már a 11.11-es akciók részét képezi. A játék feltételei egyszerűek, és egészen 11.10-ig van időnk teljesíteni őket.

Ingyen fülhallgató minden nap

A QCY minden nap 5 darab, naponta változó típusú fülhallgatót (pl. T3, T13, HT01C) ajándékoz a követőinek egészen november 10-ig. Ehhez nem kell mást tennünk, mint a kosárba tenni egy QCY terméket (megvásárolni nem kell), majd miután bekövettük a QCY official store-t Aliexpressen, a mobil applikációban megkeressük őket a Feed menüpont alatt és kommentelünk a nyereményjátékról szóló poszt alá, ezzel jelezve a részvételi szándékunkat. A nyerteseket csakúgy, mint a másik játéknál, az Aliexpresses feedben teszi közzé a store, és üzenetben kell majd jelentkezni a nyereményért.

Mennyiségi kedvezmények és kuponok

Természetesen nem csak nyereményjátékkal, hanem leárazásokkal is készül a QCY a szinglik napjára. A promóció kezdőlapján már most találhattok kuponokat, amiket be lehet húzni, hogy ne 11-én kelljen érte kapkodni. A termékek adatlapján már most láthatjátok, hogy mennyi lesz a fülhallgatók ára 11-én, ebből fognak további kedvezményeket biztosítani a store és egyéb kuponok.

Ha esetleg több fülest rendelnétek egyszerre, akkor mennyiségi kedvezményre is szert tehettek. A 2, 3 és 5 darab termék együttes vásárlásakor különböző mértékű leárazások automatikusan aktiválódnak az alábbiak szerint:

  • 2 darab esetén 10% kedvezmény
  • 3 darab esetén 15% kedvezmény
  • 5 darab esetén 20% kedvezmény

Nézzetek szét a QCY official store-ban, szemeljétek ki a legjobb termékeket és akciókat és használjátok ki a nyereményjátékot, így igazán sokat spórolhattok egy év végi vásárlással.

hirdetés