hirdetés

A Proscenic P10 Ultra porszívó 33 000 Ft sincs kuponnal

Ár/érték arányát tekintve teljesen jó választás

hír
A Proscenic P10 Ultra porszívó 33 000 Ft sincs kuponnal 1

Forrás: Banggood

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-09-09

A Proscenic P10 Ultra akkumulátoros porszívó már sokadik alkalommal rendelhető kuponnal, most mindössze 34 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, ennyi pénzért pedig szinte ajándék. A szívóereje megfelelően nagy, ehhez pedig teljesen jó üzemidő társul, mégis mindezt budget áron, ingyenes szállítással megkapjátok.

A Proscenic P10 Ultra számos kiegészítővel, köztük egy fali tárolóval érkezik, így mindig kéznél lesz, mégis kevés helyet foglalva. Töltés esetén sem kell leakasztanod róla, de az akkumulátort közvetlenül is töltheted, ha leveszed a porszívóról.

Banggoodról most ismét kedvező áron lehet megrendelni ezt a modellt, ami igazán jó választás, ha egy erős, akkumulátoros porszívóra szeretnél beruházni, de nem horror összegért. A BG6b2b3c  kuponkóddal most egészen 32 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ig lefaragható a végösszeg. A termék szállítása ingyenes, cseh raktárból hamar megérkezik.

hirdetés