hirdetés

A Proscenic F10 száraz-nedves porszívó csak 61 ezer forint

3 az 1-ben takarítóeszköz

hír
A Proscenic F10 száraz-nedves porszívó csak 61 ezer forint 1

Forrás: Ranvee

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-08-28

A Proscenic budget porszívói nagyon népszerűek az olvasóink körében. Az F10 jelű modell egy olcsó száraz-nedves porszívó, egész jó képességekkel, így ez a kis eszköz is méltán népszerű. A jó navigálhatóság, az automatikus öntisztítás és a többféle tisztítási mód, mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a készülék minden helyzetben a legjobbat nyújtsa. Ha egy megbízható és könnyen kezelhető takarítóeszközt keresel, amely segít időt és energiát megtakarítani, akkor a Proscenic F10 lehet a tökéletes választás számodra.

A Proscenic F10 egy 650 ml-es tiszta- és egy 600 ml-es koszos víznek való tartállyal rendelkezik, ez megközelítőleg elengedő 90 négyzetméternyi területet feltakarításához. A tiszta víz 12 kis csövön keresztül jut közvetlenül az 500 fordulat/perccel forgó kefére, a túloldalán folyamatosan visszaszívja a már szennyezett folyadékot. A Proscenic F10 három tisztítási móddal rendelkezik: smart az alapvető tisztításhoz, max a mélytisztításhoz és szívó mód a folyadékok eltávolításához. A beépített 2500 mAh-s akkumulátora akár 30 percig is képes működni egyetlen feltöltéssel, amely lehetővé teszi a nagyobb területek tisztítását is egy menetben.

Található egy gomb is rajta, amivel ötszörösére növelhető a felhasznált víz mennyisége, abban az eseten, ha erősen szennyezett lenne, vagy odaszáradt piszkot szeretnétek eltávolítani a padlóról. A LED-kijelző értesít, ha a szennyezett víz tartálya megtelt, de az akkumulátor töltöttségről is értesít. A dokkolójára visszatéve feltölt, illetve egy gombnyomásra a hengerkefét kitakarítja és megszárítja.

A Proscenic F10 61 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért a tiétek lehet a Ranvee akciójában, amihez csak az 567HJQ3WXTE7  kuponkódot kell felhasználnotok.

hirdetés