hirdetés

A Poco X6 döbbenetesen olcsó erőmű

Okostelefon az erős középkategóriában

hír
A Poco X6 döbbenetesen olcsó erőmű 1

Forrás: Banggood

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-09-10

A Poco X6 erőteljes hardverrel és számos fejlett funkcióval érkezett a középkategóriás okostelefon piacra. A készülék a Snapdragon 7s Gen 2 processzorral, a 120 Hz-es AMOLED kijelzővel és a 64 MP-es tripla kamerarendszerrel a technológia és a dizájn tökéletes egyensúlyát kínálja. Ez a modell minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amely a modern felhasználók elvárásainak megfelel, mindezt nagyon is elérhető áron.

A Poco X6 okostelefon kategóriájának a legolcsóbbja

A Poco X6 tripla kamerarendszere áll egy 64 MP-es fő kamerából, ami f/1.79 rekesznyílással rendelkezik, amely éles és tiszta fotókat készít, egy 8 MP-es ultraszéles látószögű kamerából, ez 118°-os látószöggel bővíti a perspektívát, míg a 2 MP-es makró kamera közeli képek készítésére alkalmas. A kamera képes 4K felbontású videók rögzítésére 30 fps képkockaszámmal, de 1080p és 720p felbontásban is használható. Az előlapi kamera 16 MP felbontású, amely éles szelfiket és minőségi videóhívásokat biztosít. Az 5100 mAh-s akkumulátor egész napos használatot lehetővé tesz normál körülmények között. A 67 W-os turbo töltés lehetővé teszi, hogy a telefont rövid idő alatt újratöltsük. Az akkumulátor USB Type-C csatlakozón keresztül tölthető, ami gyors és kényelmes töltési megoldást jelent.

A Poco X6 további jellemzői közé tartozik a Bluetooth 5.2 és a Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac technológia, amelyek gyors és megbízható vezeték nélküli kapcsolatokat biztosítanak. A telefon GPS, GLONASS, Beidou és Galileo rendszerekkel működik, így rendkívül pontos helymeghatározást kínál világszerte. A készülék rendelkezik beépített NFC-vel, amely lehetővé teszi az érintésmentes fizetést és egyéb NFC-alapú funkciókat. Az IP54-es minősítés szerint a telefon cseppálló, így ellenáll a mindennapi fröccsenéseknek és poros környezeteknek.

A telefon in-screen ujjlenyomat-olvasóval és AI arcfeloldással is rendelkezik, így a készülék zárolása egyszerű és biztonságos. A 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó lehetővé teszi a hagyományos fejhallgatók használatát, ami sok felhasználó számára kényelmes megoldás. A telefon duál hangszórókkal és Dolby Atmos tanúsítvánnyal is bír, így elég jó hangélményt nyújt füles nélkül is.

A Banggood Anniversary akciójában most 89 990 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megszerezhetitek a Poco X6-ot, csak használjátok a BG3494b3  kuponkódot. Idehaza ezt az erősebb verziót nem is forgalmazzák és még a gyengébb is drágább az általunk ajánlottnál.

hirdetés