hirdetés

A OnePlus csúcsfülese is kapós Gshopperen

Komoly árelőnye van a kínai webshopnak

hír
A OnePlus csúcsfülese is kapós Gshopperen 1

Forrás: Gshopper

Atika
írta: Atika
2024-05-23

A OnePlus Buds Pro 2 a gyártó aktuális Pro szériás fülese, tehát jelenleg is kapható közvetlenül a OnePlustól, de még hazai boltokban is. Ez azonban csak annyit jelent, hogy a Gshopperen még ezeknél is olcsóbban megkapjátok. Az itthoni legolcsóbb ajánlatnál is 20 000 forinttal olcsóbban hozzájuthattok ehhez az ANC-vel felvértezett, Dolby Atmos támogatással is ellátott TWS fülhallgatóhoz. A DPF20OFF  kuponnal 42 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte a kasszánál hagynotok, ráadásul fekete és zöld színben is megrendelhetitek.

Ha ez nem lenne elég, akkor az egészet tölthetitek vezeték nélkül vagy a Type-C portján keresztül is. Egyszerre két eszközhöz lehettek csatlakozva a fülessel, az LHDC kodeket támogató androidos készülékekkel pedig elég csak kinyitni a bölcsőt és máris felugrik a csatlakoztatást engedélyező ablak.

A vezérlés érintésérzékeny felületekkel lett megoldva a fülhallgatók szárain, amit személyre is lehet szabni a hozzá tartozó applikációban. Mindent összevetve komoly kis fülest hozott össze a OnePlus a Buds Pro 2-vel. A DPF20OFF  kuponnal elérhető 42 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os árat így már annyira nem is nehéz megmagyarázni. A fülhallgatót extra költségek nélkül, ingyenes szállítással rendelhetitek meg.

hirdetés